Ομόφωνο ψήφισμα καταδίκης της τουρκικής εισβολής στη Βόρεια Συρία από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης

23 Οκτωβρίου 2019
12:51

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, σε συνεδρίαση του στις 21 Οκτωβρίου 2019 αποφάσισε (ΑΔΣ 530/2019) σε συνέχεια αντίστοιχου ψηφίσματος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, την ομόφωνη καταδίκη της Τουρκικής εισβολής στην Βόρεια Συρία. Ακολουθεί το κείμενο του ψηφίσματος:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την Τουρκική εισβολή στη Βόρεια Συρία και τη σφαγή του άμαχου πληθυσμού. Ζητούμε από την Κυβέρνηση της χώρας να αναλάβει πρωτοβουλίες σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης και Διεθνών Οργανισμών, ώστε να υπάρξει άμεσα κατάπαυση του πυρός, διακοπή των εχθροπραξίων και αποχώρηση των εισβολέων από τις κουρδικές περιοχές, προκειμένου να προστατευθεί η ζωή χιλιάδων αθώων αμάχων.»

4 σχόλια

  • Θυμήθηκα τα περιφερικά συμβούλια πού έκανε ο Καρυπίδης και προσπαθούσε να περάσει ψήφισμα υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών για την ακρίβεια το έλεγαν υπέρ της διαπραγμάτευσης του Κοτζια . Ήθελε να δηλώσει υποτακτικός του Τσίπρα για να πάρει καρέκλα θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ . Θεόδωρε μας ανάγκασες να ψηφίσουμε τον μοναδικό βουλευτή της Ελλάδας ( 16 χρόνια) χωρίς το παραμικρό έργο !!!!!

  • Τωρα ο σουλτανος μετα το “ηχηρο χαστουκι” οπως συνηθιζεται να λενε τα μμε,θα σταματησει το πολεμο.ΖΗΤΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.