Σε έναν ακόμη αγώνα υπεραπόστασης συμμετείχε ο δρομέας της ΑΕΚ Γιώργος Ζαχαριάδης

13 Δεκεμβρίου 2016
21:30
Κανένα σχόλιο

Σε έναν ακόμη αγώνα υπεραπόστασης συμμετείχε ο δρομέας της ΑΕΚ Γιώργος Ζαχαριάδης, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στους πρόσφυγες, όπως προκύπτει και από την ονομασία του αγώνα, 1ος δρόμος Μικράς Ασίας. Ο αγώνας ξεκίνησε την 10/12/2016 και ώρα 22:00 από την Νέα Κίο Αργολίδας και είχε τερματισμό το Νέο Μελί στο δημοτικό στάδιο Μεγάρων διανύοντας 104,5 χλμ με χρονικό όριο τις 15 ώρες. Ο ΤΕΜΟΝΑΕΚ φορώντας την Ποντιακή φορεσιά στην εκκίνηση και στον τερματισμό του αγώνα, προσπάθησε να περάσει το μήνυμα για το προσφυγικό στοιχείο, ότι είναι εδώ, ζει και προσφέρει και συνεχίζει να αγωνίζεται για το καλό του τόπου. Οι συνθήκες ήταν λίγο δύσκολες, με αέρα και υγρασία, το κρύο όλη τη νύχτα ήταν έντονο από 1-7 βαθμούς. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια του αγώνα με πόνους στα γόνατα, λόγω παρέλευσης μικρού χρονικού διαστήματος από τον Φειδιππίδειο άθλο των 500 χλμ, κατάφερε να τερματίσει τον αγώνα με το Ποντιακό του πείσμα, την αγάπη και τον σεβασμό στους προγόνους μας. Ευχαριστεί θερμά όλους για την αγάπη και την συμπαράστασή και για τα καλά λόγια. Συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης, τους εθελοντές και όλους όσους βοήθησαν με τον τρόπο τους. Ως προς το δικό του αγωνιστικό κομμάτι, δηλώνει ότι: «Τα κατάφερα!!!». Με τον αγώνα αυτόν, έκλεισε η αγωνιστική χρονιά. Απόλαυσα πανέμορφες διαδρομές, γεύτηκα την Ελλάδα με τα αρώματά της βήμα βήμα, σκόρπισα το χρώμα της ΑΕΚΑΡΑΣ μου παντού, έζησα μοναδικές στιγμές και γέμισα εμπειρίες και γνώσεις. Αυτό ήθελα, όπως δήλωσα στην αρχή της χρονιάς, θέλοντας να δοκιμάσω τις αντοχές της ανθρώπινης φύσης, γι αυτό συμμετείχα σε όλους τους αγώνες δρόμου Υπεραπόστασης που πραγματοποιούνται στην χώρα μας. Μου βγήκε …. με νερόν ψωμίν και ελαίας, έτρεξα άμον δρομέας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.