kozan.gr: Ώρα 09:00 π.μ.: Ακινητοποιημένα σήμερα Πέμπτη 24/10 τα απορριμματοφόρα στο Δήμο Κοζάνης – Συμμετοχή των εργαζομένων της καθαριότητας στην πανελλαδική απεργία της ΠΟΕ – ΟΤΑ (Βίντεο)

24 Οκτωβρίου 2019
09:34

 

Ακινητοποιημένα σήμερα Πέμπτη 24/10 τα απορριμματοφόρα στο Δήμο Κοζάνης. Συμμετοχή των εργαζομένων της καθαριότητας στην πανελλαδική απεργία της ΠΟΕ – ΟΤΑ. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης μίλησε στο kozan.gr:

7 σχόλια

  • Η κεντρική κυβέρνηση δεν ιδιωτικοποιεί τα σκουπίδια. Δίνει τη δυνατότητα στους δήμους να αποφασίζουν αυτοι εάν θα δώσουν αυτή τη δραστηριότητα σε ιδιώτες ή αν θα την κρατήσουν οι ίδιοι. Βέβαια Στα λόγια όλοι κοπτόμεθα για την αποκέντρωση και την αυτοτέλεια της αυτοδιοίκησης αλλά όχι φαίνεται πως έχει και πρώτη απ’ όλους οι εργαζόμενοι στους δήμους. Θα περίμεναμε από τους εργαζόμενους να έχουνε πιο πολλυ εμπιστοσύνη στους δημάρχους οι οποίοι είναι και οι φυσικοι τους προϊσταμένοι γιατί πολύ καλύτερα θα μπορούν να συννενοούνται μεταξύ τους παρά με το κεντρικό κράτος.Όμως από την βλέπω με την αντίδραση τους συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Η απόλυτη αντιφατικότητα, σχιζοφρένεια της ελληνικής κοινωνίας .Ακριβώς το ίδιο ή κάτι αντίστοιχο συνέβη και με την μεταρρύθμιση που προσπάθησε να κάνει Η προηγούμενη κυβέρνηση στην εκκλησία, όπου εκεί ο κατώτερος κλήρος δεν έδειξε καμιά εμπιστοσύνη τους δεσποτάδες !!

    • Οι υπάλληλοι μόνιμοι και ιδαχ αμοίβονται από την τακτική επιχορήγηση δηλαδή από τον κρατικό προϋπολογισμό.οβεργολαβος καθαριοτητας, οι ιδοχ υπάλληλοι από τα ανταποδοτικά τέλη που εισπράττονται άμεσα από τους δημότες.δηλαδη μετακυλιεται η δαπάνη άμεσα στους δημότες αντί να βαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό.φυσικα αυτό για τους δήμους της περιφέρειας με λίγους κατοίκους, τεράστια έκταση και φτωχό πληθυσμό σημαίνει θάνατος καθώς τα τέλη θα εκτοξευτούν στο διάστημα.αυτα τα ολίγα διότι για να έχεις άποψη πρέπει τουλάχιστον να είσαι σχετικος.καμια σχέση βέβαια με την εκκλησία όπου ο κατώτατος κλήρος φυσικά και δεν έχει εμπιστοσύνη στους δεσποταδες.βεβαια εκεί όλοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι ενώ οι δήμαρχοι όχι.ετσι για να μην συγκρίνεις αυγά με μηλα

  • Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ .ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΕΥΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ .ΔΗΛ. Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΓΟΥΡΟ

    • Άσχετοι. Το μοντέλο δοκιμάστηκε απέτυχε και εδώ και δέκα χρόνια όλες οι χώρες επανακρατικοποιουν τις δημόσιες υπηρεσίες που είχαν δοθεί σε ιδιώτες. Από το νερό και τα τρένα μέχρι τα σκουπίδια.
      Αν θέλετε να έχετε άποψη τουλάχιστον ενημερωθείτε εάν δεν γράφετε σκοπίμως ψεμματα

      • Για ανέβασε κάνα λινκ με αυτά που λες γιατί εγώ από την Αγγλία που είμαι αρκετό καιρό μόνο ιδιώτες τα έχουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.