kozan.gr: Γ. Αντωνιάδης (Βουλευτής Φλώρινας): “Είμαι αρνητικός στο να έρθουν μετανάστες στη Φλώρινα – Για τους πρόσφυγες μπορούμε να συζητήσουμε σε ένα λογικό αριθμό. Κι όλα αυτά εφόσον με πείσουν ως βουλευτή ότι έχουν πάρει τα απαραίτητα μέτρα για να φυλαχθούν τα θαλάσσια σύνορα” (Βίντεο)

25 Οκτωβρίου 2019
08:20

 

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό West και ερωτηθείς για το ενδεχόμενο έλευσης & φιλοξενίας στην περιοχή της Φλώρινας, μεταναστών – προσφύγων, ο Γ. Αντωνιάδης (Βουλευτής Φλώρινας), ανέφερε: “Είμαι αρνητικός στο να έρθουν μετανάστες στη Φλώρινα – Για τους πρόσφυγες μπορούμε να συζητήσουμε σε ένα λογικό αριθμό. Κι όλα αυτά εφόσον με πείσουν ως βουλευτή ότι έχουν πάρει τα απαραίτητα μέτρα για να φυλαχθούν τα θαλάσσια σύνορα”.

 

2 σχόλια

  • “Κι όλα αυτά εφόσον με πείσουν ως βουλευτή ότι έχουν πάρει τα απαραίτητα μέτρα για να φυλαχθούν τα θαλάσσια σύνορα”
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΔΑΦΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

  • Ολα αυτα εχουν ενα ονομα: ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!!!! Περαστικα σε οσους σας πιστεψαν… Ουτε 3 μηνες δεν αντεξατε… Ειστε χωρις σχεδιο και αυτο σας καθιστα επικινδυνους…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.