Γ’ Εθνική: ΑΕ Ποντίων – Αστέρας Ιτέας 2-1 – Πιο καλή η μοναξιά της κορυφής για την ΑΕΠ που έφτασε σε νέα νίκη κόντρα στον Αστέρα Ιτέας με σκορ 2-1

27 Οκτωβρίου 2019
23:07
Κανένα σχόλιο

 

Πιο καλή η μοναξιά της κορυφής για την ΑΕΠ που έφτασε σε νέα νίκη κόντρα στον Αστέρα Ιτέας με σκορ 2-1.

 Οι Πόντιοι φιγουράρουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς σε 6 αγωνιστικές με το Καναλάκι να ακολουθεί με 14 βαθμούς.

Στο παιχνίδι με την Ιτέα η ΑΕΠ παίζοντας καλό ποδόσφαιρο  κατάφερε μια πολύ άνετη νίκη να τη μετατρέψει στο τέλος σε αγχωτική.

Λίγο η ατυχία , λίγο  η αστοχία στη τελική προσπάθεια των πολλών  ευκαιριών που δημιούργησε  και δύο φορές τα δοκάρια, σταμάτησαν τους γηπεδούχους στη φτωχή νίκη με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι  στο συγκεκριμένο παιχνίδι δικαίωσαν το όνομα τους ως Αστέρας  αφού πραγματικά είχαν μεγάλο Αστέρι.

 Χωρίς να απειλήσουν ουσιαστικά μείωσαν  με  γκολ – πέναλτι , ένα γκολ το οποίο είναι το πρώτο που δέχεται η ΑΕΠ στο φετινό πρωτάθλημα .

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν  1-0 στο 11′ με τον Ντινόπουλο Στο 14′ το σουτ του Ταφαρλή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Το 2-0 έγινε στο 40′ με πλασέ του Θεοδουλίδη .

Στο 75′ η ΑΕΠ είχε και δεύτερο δοκάρι με σουτ του Ηλία από ευνοϊκή θέση .

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 83′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζαχαριουδάκη .Το πέναλτι κέρδισε ο Καμπεράι.

Αξίζει να σημειώσουμε την άρνηση του προπονητή της Ιτέας κ Ανδράλα Πάρη να προσέλθει μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη τύπου .Όπως μας είπε χαρακτηριστικά  “Δεν είναι υποχρεωτικό  να έρθω στη συνέντευξη και δεν έρχομαι “

Το φιλμ του αγώνα

Στο 7′ Τσικόπουλος κόρνερ , κεφαλιά Σωτηριάδη άουτ .

Στο 11′ ο Παπαδόπουλος θα δώσει μέσα στην περιοχή στον Ντινόπουλο που με δυνατό συρτό σουτ ανάμεσα από αντιπάλους θα ανοίξει το σκορ 1-0

Στο 14′ ο Πάλλας στον Ταφαρλή σουτ , η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι .

Στο 18′ Ντινόπουλος στον Πάλλα αυτός θα βγάλει την παράλληλη μπαλιά μέσα στην περιοχή πέφτει στα πόδια του Τσικόπουλου ο Κούμης  και του παίρνει τη μπουκιά από το στόμα .

Στο 34′ σέντρα Ντινόπουλου , ωραίο στοπάρισμα και  σουτ του Πάλλα αποκρούει ο Κούμης.

Στο 30′ ο Πάλλας μόνος στην αντεπίθεση τον κρατάει από τη φανέλα και τον ρίχνει στο έδαφος , αμυντικός λίγο έξω από την περιοχή , ο διαιτητής δε δίνει τίποτα !!

Στο 31′ Τσικόπουλος στον Ταφαρλή, πλασέ από πλάγια θέση αποκρούει ο Κούμης.

Στο 40′ ο Τσικόπουλος Γ στον Θεοδουλίδη μέσα στην περιοχή , πλασέ και 2-0 για τους Πόντιους.

Στο 60′ φάουλ Καρακατσάνη , διώχνει ο Κούλης.

Στο 63′ Ντινόπουλος από καλή  θέση , σουτ άουτ

Στο 74′ Βοριαζίδης κεφαλιά πάσα στον Πάλλα που προλαβαίνει την έξοδο του Κούμη πλασάρει , προλαβαίνει και διώχνει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο Γκάρας.

Στο 75′ σέντρα Καρακατσάνη στον   Ηλία μέσα στην περιοχή , δυνατό σουτ η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι , σκάει στο έδαφος κι απομακρύνεται .

Στο 80′ σέντρα Καρακατσάνη δε πιάνει το γυριστό σουτ ο Πάλλας , ξ μπάλα στον Ηλία σουτ , κόντρα και κόρνερ .

Στο 83′ ο Καμπεράι στο έδαφος μέσα στην περιοχή κι ο διαιτητής θα δείξει την άσπρη βούλα .Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Ζαχαριουδάκης και μειώνει σε 2-1.

Στο 90′ φάουλ Ταφαρλή διώχνει σε κόρνερ ο Κούμης.

ΑΕ Ποντίων (Κατακαλίδης): Ψαρράς, Ντούκα, Πασχαλίδης, Σερσέμης, Σωτηριάδης, Ταφαρλής, Παπαδόπουλος Γ., Πάλλας, (85’ Αμαραντίδης), Θεοδουλίδης (65’ Βοριαζίδης), Τσικόπουλος Γ.( 57’ Καρακατσάνης), Ντινόπουλος (70 Ηλίας).

Αστέρας Ιτέας (Ανδράλας): Κούμης, Χουζούρης, Καμαρινόπουλος, Γκάρας, Ζιώγας, Κυριλλίδης, Kourouma (74’ Βάσος), Gura (69’ Μανέτας), Καμπεράι, Καψάσκης, Ζαχαριουδάκης.

Διαιτητής: Γιουματζίδης (ΣΔ Πέλλας)

Βοηθοί: Παπαδάκης, Χριστοδούλου (ΣΔ Ημαθίας)

https://matiesstasport.blogspot.com

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.