Συνάντηση των Αγροτικών Συλλόγων Κοζάνης, Ημαθίας και Πέλλας πραγματοποιήθηκε στο Βελβεντό

29 Οκτωβρίου 2019
19:04
Κανένα σχόλιο

Συνάντηση των Αγροτικών Συλλόγων Κοζάνης, Ημαθίας και Πέλλας, που συμμετέχουν στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων δενδροκαλλιεργητών Κεντροδυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε στο Βελβεντό, την περασμένη Τετάρτη (23/10/2019).

Όπως τονίζει στον ΑγροΤύπο ο κ. Μάκης Αντωνιάδης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας και μέλος της Ομοσπονδίας, «συζητήσαμε κυρίως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει φέτος το ροδάκινο.

Μιλήσαμε για το θέμα των ενισχύσεων de minimis στους ροδακινοπαραγωγούς, των αποζημιώσεων ΕΛΓΑ αλλά και την περίπτωση να υπάρξει αναδιάρθρωση των καλλιεργειών για να αντικατασταθεί το ροδάκινο με άλλες καλλιέργειες που έχουν ζήτηση στην αγορά.

Την ερχόμενη Τετάρτη (30/10/2019), στη Βέροια, θα έχουμε κοινή συνάντηση των Αγροτικών Συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας με τους Συνεταιρισμούς της περιοχής Ημαθίας, Πέλλας και Κοζάνης, ώστε να καταλήξουμε σε μια ενιαία λίστα αιτημάτων που θα συζητήσουμε με την ηγεσία του ΥπΑΑΤ».

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.