kozan.gr: Αναβάλλεται η επίσκεψη στην Δ. Μακεδονία του πρώην Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα – Πιθανότατα να πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα αργότερα 14 & 15 Νοεμβρίου

31 Οκτωβρίου 2019
12:19

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, αναβάλλεται η επίσκεψη στην Δ. Μακεδονία του πρώην Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα.  Πιθανότατα να πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα αργότερα, 14 & 15 Νοεμβρίου.

5 σχόλια

    • Μπα δεν συνηθιζω να στεναχωριεμαι τοσο ευκολα ποσο μαλλον για τετοια ζητηματα , εδω δεν στεναχωριεσαι εσυ με τους φιλους σου τους ντεμεκ πατριωτες που ψηφισες τον αριστο οδοστρωτηρα που σε ταισε σανο για ενα ονομα ενος γεωγραφικου διαμερισματος
      και εξακολουθει να σε ταιζει σανο για ολα τα υπολοιπα… μεταναστευτικο , Δεη , ασφαλιστικο..
      και εχουν κλεισει μονο 4 μηνες διακυβερνησης φαντασου.. και θες να στεναχωρηθω εγω που γελαω με το χαλι σου? Ε οχι δα! Αχαχαχα!

      • Γιώργο τα χειρότερα τα είδαμε και τα ζήσαμε 4,5 χρόνια . Και μην ξεχνάς δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα η ΔΕΗ ρεκόρ ζημίες το 2019 !

        • Θαλάσσια σύνορα: ευτυχώς ήρθε ο Κούλης κι έβαλε συρματοπλέγματα και τα φυλάει (από 4500 στη Μόρια φτάσμαμε 13500 λόγω της καλής φυλαξης)
          ΔΕΗ: ρεκόρ ζημίες μόνο στη ρητορική της ΝΔ (για να ξεπουλήσουν με 1€- αλά ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ), όχι στα υπογραμμένα από τους ορκωτούς αποτελέσματα του 1ου εξαμήνου…
          Καλή χώνεψη!!!!!!!!!

    • καλοχώνευτη η pizza από κυριάκο σχετικά μεμεταναστευτικό και μακεδονικό….θα έρθουν και οι μπλε σόδες για χώνευση σύντομα για εσάς τους δεξιούς μπατριώτες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.