Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και ώρα 14.00

31 Οκτωβρίου 2019
14:06
Κανένα σχόλιο

Παρακαλώ να παραβρεθείτε στην ανωτέρω τακτική συνεδρίαση, του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεών του, στο «ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ» κτήριο, του Δήμου Κοζάνης, Χαρισίου Μούκα & Κοβεντάρων, στην Κοζάνη, με τα παρακάτω θέματα συζήτησης:

1.
Συζήτηση για την Πράξη Νομοθετικού περιεχομένου της Κυβέρνησης που αφορά τη λειτουργία και το διορισμό του διοικητικού συμβουλίου του ΚΕΘΕΑ.
Εισηγητής: κ. Νόντας Στολτίδης, δημοτικός σύμβουλος
2.
Συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο «Επενδύω στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις» με το οποίο προωθείται η μεταφορά ανταποδοτικών υπηρεσιών των Δήμων σε ιδιώτες.
Εισηγητής: κ. Γεώργιος Χριστοφορίδης, Πρόεδρος συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων Ν. Κοζάνης.
3.
Εξέταση εισηγητικής πρότασης της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, για καταβολή ή μη αποζημίωσης στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης.
Εισηγήτρια: κ. Παρθένα Τουμπουλίδου, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης
4.
Καταβολή ή μη εξόδων παράστασης στον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ του Δήμου Κοζάνης με την επωνυμία «Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας (ΟΑΠΝ) του Δήμου Κοζάνης
Εισηγήτρια: κ. Παρθένα Τουμπουλίδου, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης
5.
Εξέταση αιτήματος ΟΑΠΝ για έκτακτη επιχορήγηση προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα πραγματοποίησης Αθλητικής Συνάντησης Προκριματικών EURO Γυναικών 2020 (Χειροσφαίρισης) Ελλάδας – Ολλανδίας.
Εισηγητής: κ. Μάρκος Φλώρος, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.
6.
Εξέταση αίτησης του Τοσουνίδη Παντελή για μεταβίβαση επαγγελματικής άδειας Λαϊκών Αγορών.
Εισηγητής: κ. Κων/νος Κυριακίδης, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.
7.
Ορισμός αντιπροσώπων του Δήμου Κοζάνης για τη Γενική Συνέλευση της ΔΕΠΕΠΟΚ Α.Ε.
Εισηγήτρια: κ. Παρθένα Τουμπουλίδου, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης
8.
Παράταση η μη συμβάσεων μίσθωσης ακινήτων για τις ανάγκες στέγασης των Νηπιαγωγείων Κοζάνης: 7ου, 14ου, Α΄ τμήματος 15ου και Α΄ τμήματος 20ου.
Εισηγητής: κ. Μάρκος Φλώρος, Αντιδήμαρχος Κοζάνης
9.
Σύσταση γνωμοδοτικών επιτροπών
Εισηγητές: κ.κ. Κων/νος Κυριακίδης, Βασίλειος Βασιλακόπουλος, Αντιδήμαρχοι Κοζάνης.
10.
Αιτήσεις – έγγραφα – ανακοινώσεις.

Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης και ώρα 15:00, μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού για να ενημερωθείτε σχετικά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.