kozan.gr: Την έκδοση ψηφίσματος από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης ενάντια στην στην εκχώρηση των υπηρεσιών καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου σε εργολάβους και ιδιωτικά συμφέροντα ζητά ο Σύλλογος των Δημοτικών Υπαλλήλων Κοζάνης (Βίντεο)

4 Νοεμβρίου 2019
14:34

 

Την έκδοση ψηφίσματος από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης ενάντια στην στην εκχώρηση των υπηρεσιών καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου σε εργολάβους και ιδιωτικά συμφέροντα ζητά ο Σύλλογος των Δημοτικών Υπαλλήλων Κοζάνης.

Δείτε τις δηλώσεις των Γ. Χριστοφορίδη, Λ. Μαλούτα, E. Σημανδράκου και Λ. Ιωαννίδη πριν την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ. Κοζάνης

 


Δήλωση Κ. Μιχαηλίδη για το ίδιο θέμα

 

Το προτεινόμενο ψήφισμα

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης , εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση σε κάθε νομοθετική παρέμβαση όπως αυτή του άρθρου 179 του πρόσφατου πολυνομοσχεδίου, με την οποία προωθείται η μεταφορά δημόσιων υπηρεσιών, ιδιαίτερα των ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας, πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού των Δήμων, σε ιδιώτες.

Ζητάμε από την Κυβέρνηση να αποσύρει την επίμαχη διάταξη και από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, να συνταχθούν μαζί μας και να στηρίξουν αυτό το αίτημα.

Ζητάμε την άμεση κατάργηση κάθε απαγόρευσης ή αυστηρού περιορισμού των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού, σε δημοτικές υπηρεσίες κρίσιμες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους εργαζόμενους και όλους εκείνους που μάχονται καθημερινά για σύγχρονες δημόσιες υπηρεσίες”.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΖΗΣΗΣ

6 σχόλια

  • Οι ιδιώτες δεν μπορούνα παρέχουν υπηρεσίες ,μόνο αν είναι κάποιος μόνιμα διορισμένος μπορεί??????????
    Έλεγχος αυστηρότατος σε όλους και όποιος μπορεί.

  • θλίβερος λαϊκισμός η έκδοση του ψηφίσματος ! οι δήμοι δεν θέλουν αποκεντρωση ? Το κράτος λοιπόν τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν κουμάντο στη διαχείριση των απορριμμάτων και αυτοί το καταγγέλλουν !!!!! δεν σας λέει κύριοι δώστε τα σε ιδιώτες σας λέει ότι αν θέλετε όμως μπορειται !! γιατι καταγγέλλεται την κυβέρνηση ??

  • ενέκριναν το ψήφισμα των εργαζομένων που τους λέει κατάμουτρα ότι δεν τους έχουν εμπιστοσύνη !!!!! αλλα εμπιστεύονται την κάθε κυβέρνηση και οχι το δημο !! τόσο λίγοι ! και τόσο λαϊκιστές του κέρατα !

  • Πολύ σωστή η παραχώρηση σε ιδιώτες των σχετικών εργασιών. Θα πραγματοποιούνται με μικρότερο κόστος, συντομότερα, καλύτερα και χωρίς απεργίες και επαναστατικές γυμναστικές, χωρίς έγνοια για την δημόσια υγεία.

    Κατά βάθος συμφωνούν και πολλοί του Δ.Σ., αλλά λογικό είναι να φοβούνται να εκφραστούν λόγω τοπικών αντιδράσεων.

    Αν υπήρχε ένας πολιτικός με θάρρος….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.