Την έκδοση ψηφίσματος από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης ενάντια στην στην εκχώρηση των υπηρεσιών καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου σε εργολάβους και ιδιωτικά συμφέροντα ζητά ο Σύλλογος των Δημοτικών Υπαλλήλων Κοζάνης.

Δείτε τις δηλώσεις των Γ. Χριστοφορίδη, Λ. Μαλούτα, E. Σημανδράκου και Λ. Ιωαννίδη πριν την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ. Κοζάνης

 


Δήλωση Κ. Μιχαηλίδη για το ίδιο θέμα

 

Το προτεινόμενο ψήφισμα

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης , εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση σε κάθε νομοθετική παρέμβαση όπως αυτή του άρθρου 179 του πρόσφατου πολυνομοσχεδίου, με την οποία προωθείται η μεταφορά δημόσιων υπηρεσιών, ιδιαίτερα των ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας, πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού των Δήμων, σε ιδιώτες.

Ζητάμε από την Κυβέρνηση να αποσύρει την επίμαχη διάταξη και από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, να συνταχθούν μαζί μας και να στηρίξουν αυτό το αίτημα.

Ζητάμε την άμεση κατάργηση κάθε απαγόρευσης ή αυστηρού περιορισμού των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού, σε δημοτικές υπηρεσίες κρίσιμες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους εργαζόμενους και όλους εκείνους που μάχονται καθημερινά για σύγχρονες δημόσιες υπηρεσίες”.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΖΗΣΗΣ