Στις παλιές εγκαταστάσεις της ΑΕΒΑΛ,στην Πτολεμαίδα έγινε η διεξαγωγή του πανελλήνιου αγώνα αεροσφαίρισης από τον Σύλλογο Ωμέγα της Κοζάνης,χθες Κυριακή 3Νοεμβρίου.

Ο αγώνας συγκέντρωσε πάνω από 120 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και είχε φιλανθρωπικό,μεταξύ άλλων,χαρακτήρα.
Ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει την ομάδα της Δράμας(DAW),τον Σύλλογο της Καρδίτσας(ACES),την ομάδα της Σκύδρας(DeadlyGuns),την ομάδα της Αριδαίας(RedDotKillingPeppers),τον σύλλογο αεροσφαίρισης Ηπείρου(ΣΑΗΠ),την ομάδα των Ιωαννίνων(ICF-MAC),το Αθλητικό Πανηπειρωτικό Σωματείο Αεροσφαίρισης(ΤΖΕΔΕΣ),τον Αθλητικό Σύλλογο Αεροσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας(ΑΣΑΔΕ-ΠΑΤΡΑ),τον Σύλλογο Αεροσφαίρισης Τρικάλων(FOXES),την ομάδα αεροσφαίρισης Αθηνών (Division6-ΜΑC),τον Σύλλογο αεροσφαίρισης Φλώρινας(ΑΚΡΙΤΕΣ-MAC),την ομάδα αεροσφαίρισης Κέρκυρας(ΚΟΑΚ-ΜAC),τους πολλούς μεμονωμένους παίκτες καθώς και τα μέλη της Ωμέγα που κόπιασαν για μια καταπληκτική Κυριακή.
Η συγκέντρωση όλων αυτών των ανθρώπων,μας δίνει δύναμη για μεγαλύτερα παιχνίδια αλλά και θετική ενέργεια που μόνο σε μια οικογένεια μπορεί κάποιος να βρει.
Ο αγώνας είχε χαρακτηριστικά LARP(LiveActionRolePlay),ήταν απαιτικός και δεν είχε σχεδιαστεί για νέους παίκτες στον κόσμο της Αεροσφαίρισης. Σε ειδικό χώρο υπήρχε ένας μικρός έρανος μεταξύ των συμμετεχόντων ώστε να βοηθηθεί η μικρή Λυδία από την Πτολεμαίδα που δίνει μια πραγματική μάχη. Επιπρόσθετα έγινε συλλογή υλικού από τους αγωνιζόμενους προκειμένου να γίνουν δότες μυελού των οστών εφόσον υπάρξει ταυτοποίηση.
Η Ωμέγα θα ήθελε για αυτό το λόγο να ευχαριστήσει την συνδρομή του εθελοντικού συλλόγου “ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ”, Πτολεμαίδας για την συνεισφορά του και προσδοκεί περαιτέρω συνεργασία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Οδική Βοήθεια “SOS”,του Γιώργου Εμμανουηλίδη που στο κάλεσμα για την μικρή Λυδία προσφέρθηκε να μεταφέρει το διασκευασμένο όχημα του συλλόγου,αφιλοκερδώς και του αξίζει ένα μεγάλο “ευχαριστώ”.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Εορδαίας για την στήριξη στην προσπάθεια μας να καταστήσουμε την Εορδαία αλλά και την Δυτική Μακεδονία συνολικά ένα από τα γνωστότερα αεροσφαιριστικά σημεία στον Ευρωπαικό  χάρτη και να ευχηθούμε τα καλύτερα στο μικρό κοριτσάκι που αντίθετα με όλους εμάς,δίνει μια πραγματική μάχη.