Βράβευση της φοιτήτριας Μαριανίκης Γιαννοπούλου από το Μικρόβαλτο, που εισήχθη 1η στην Φαρμακευτική του ΑΠΘ

5 Νοεμβρίου 2019
08:15

Στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2019 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο διοργανώθηκε από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα των Φαρμακευτικών Σχολών των Πανεπιστημίων Θεσσαλονίκης, Αθήνας και Πάτρας το 19ο Συνέδριο PHARMAPOINT.

Στα πλαίσια αυτού του συνεδρίου βραβεύτηκε η φοιτήτρια Μαριανίκη Γιαννοπούλου του Αθανασίου και της Παναγιώτας, απόφοιτη του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης, που εισήχθη 1η στην Φαρμακευτική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συγκεντρώνοντας 18.698 μόρια στις πανελλήνιες εξετάσεις 2019.

 

marnik511 2_1

marnik511 1

 

2 σχόλια

  • Έτυχε να σε γνωρίσω από τότε που ήσουν στο δημοτικό σχολείο.. Ήταν φανερό πως είσαι φτιαγμένη για πρωτιές..Με προσήλωση, δουλειά και υποστηρικτικό περιβάλλον πέτυχες!! Τίποτα δεν σου χαρίστηκε. Μπράβο κορίτσι μου! Πάντα επιτυχίες στην ζωή σου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.