kozan.gr: Το εγκωμιαστικό σχόλιο του συγγραφέα Απόστολου Δοξιάδη …για το Βόιο

6 Νοεμβρίου 2019
00:23

Το εγκωμιαστικό σχόλιο, μέσω facebook, του συγγραφέα Απόστολου Δοξιάδη …για το Βόιο, εντόπισε το kozan.gr. Όπως αναφέρει ο συγγραφέας: “Δήμος Βοΐου Κοζάνης–τον έχετε ακουστά; Εγώ πάντως δεν τον είχα, αλλά τώρα που τον έμαθα, δεν τον βγάζω από την καρδιά μου. Γιατί από τις 69 μονάδες μακροχρόνιας φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων που υπάρχουν στην Ελλάδα, που όλες κάνουν έργο ανθρωπιστικό σπουδαίο, τις 68 τις κινούν ΜΚΟ, οι περισσότερες με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και κάποιες λίγες από ιδιωτικά ξένα ιδρύματα. Μια και μοναδική τέτοια μονάδα (το ξαναγράφω: μία, αριθμητικώς 1) την έστησε και τη λειτουργεί με πρωτοβουλία και ευθύνη του ένας δήμος. Ένας, από τους 300-τόσους δήμους της Ελλάδας.

Είναι ο Δήμος Βοΐου Κοζάνης. Προσωπικά, υποκλίνομαι, στις αρχές και τους πολίτες του”.

 

Ένα σχόλιο

  • Κριμα ο άνθρωπος απο την Αθήνα είδε την δομή ασυνόδευτων αλλα την ερήμωση απο του Έλληνες νέους απο ενα τόπο που εχει πλούσιο πρωτογενή τομέα αλλα κακή πολιτική κατά των νέων Ελλήνων δεν την ειδε. Σαββας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.