Λ. Ιωαννίδης: Τοποθέτηση ψηφιδωτών μπροστά από το Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης

6 Νοεμβρίου 2019
20:56

 

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά μια ακόμα πολύ όμορφη παρέμβαση στην πόλη με την τοποθέτηση των ψηφιδωτών που έκανε ο Αποστόλης Σιαραμπής, ένας δικός μας ταλαντούχος καλλιτέχνης.

Βλέποντας το αποτέλεσμα δεν μπορώ παρά να μην νιώθω ικανοποιημένος για την επιλογή να αναθέσουμε στον Αποστόλη αυτό το μοναδικό έργο.

Η τοποθέτηση τους γίνεται στον χώρο μπροστά από το λαογραφικό μουσείο Κοζάνης που νομίζω πως ταιριάζουν απόλυτα.

Λ. Ιωαννίδης

 

14 σχόλια

  • Όμορφη παρέμβαση! Συγχαρητήρια στον Αποστόλη! Μπράβο για την απόφαση σας να επιλέξετε καλλιτέχνη της Κοζάνης!

  • Μπράβο…! Ωραία δουλειά από ντόπιο καλλιτέχνη. Καλό είναι να κοιτάμε ποιους ανθρώπους έχουμε δίπλα μας και να τους αξιοποιούμε πάντα για το καλό του τόπου.

  • Λευτέρη μην σταματάς. Τέτοιες καλλιτεχνικές παρεμβάσεις λείπουν από πολλά σημεία. Δεν είναι κακό όμως με κάποιο τρόπο να προφυλαχτούν, γιατί υπάρχουν πολλοί καλικάντζαροι που θα τα βάψουν με τα μαρκαδοράκια τους ! Απαιτείται σεβασμός

  • Λευτέρη μπράβο . Λευτέρη δεν πρόκειται να ξαναβγείς δήμαρχος γιατί είναι το μόνο καλό έργο που έχω δει από εσένα . Ότι άλλο έχεις κάνει για την πόλη ( δεν μπορώ να πω έργα ) εμπεριέχουν ιδεολογικές παρωπίδες . Είμαστε η σιωπηλή πλειοψηφία που δεν θεωρούμε έργο το ότι έβγαλες τον σταυρό από το κοντάρι σημαίας στην πλατεία , το ότι έβγαλες τον Παύλο Μελά από το σήμα της πόλης μας και έβαλες μια αρλούμπα

    • Tο πρόβλημα σου είναι ότι γράφεις όλα αυτά τα ωραία αλλά δεν ξέρεις ότι στο έμβλημα του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Κοζάνης (δηλαδή μέχρι το 2011) δεν ήταν ο Παύλος Μελάς αλλά ο Γιώργος Λασσάνης. Μετά το 2011 δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑ.
      Δεν ξέρεις οτι είναι ένδειξη σεβασμού να μην έχει σταυρό ένα κοντάρι που δεν έχει πάνω του σημαία 6 μέρες τη βδομάδα.
      Όταν πας στον Παρθενώνα δες εκεί αν η σημαία έχει σταυρό ή όχι και δες αν η σημαία στο μπαλκόνι του Δημαρχείου έχει ή όχι;
      Και μετά λές για τις ιδεολογικές παρωπίδες του Ιωαννίδη.

  • Συγχαρητήρια, πολύ όμορφο! Για προστασία από τους βάνδαλους ίσως θα μπορούσε να μπει κάποιο διαφανές κάλυμμα είτε από πλαστικό (πιο φθηνό) είτε από τζάμι ασφαλείας που κοστίζει όμως. Και πάλι μπράβο!

  • Συγχαρητηρια! Επιτέλους κατι εναρμονισμενο πληρως! Μπραβο! Βαλτε ομως πλεξιγκλας μπροστα γιατι ειναι ρισκο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.