Koζάνη: Ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Νέα θεραπευτικά δεδομένα στην Πολλαπλή Σκλήρυνση” την Κυριακή 10 Νοεμβρίου

7 Νοεμβρίου 2019
12:57

 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρίας για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Νέα θεραπευτικά δεδομένα στην Πολλαπλή Σκλήρυνση” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 στο Ιστορικό – Λαογραφικό & Φυσικής Ιστορίας Μουσείο Κοζάνης (Ίωνος Δραγούμη 9)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
11:00-11:30 Προσέλευση
11:30-11:45 Εισαγωγή και χαιρετισμοί

11:45-12:15 Αναστάσιος Ωρολογάς, Ομ. Καθηγητής Νευρολογίας ΑΠΘ, Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΕΣΚΠ, Υπεύθυνος Κέντρου Πολλαπλής Σκλήρυνσης, Κλινική Αγ. Λουκάς. Θέμα: «Πολλαπλή Σκλήρυνση – Συμπτώματα και θεραπείες»

12:15-12:40 Καλλίνα Ηλιού, Ψυχίατρος – Δημήτρης Μπαλάρης, Ψυχίατρος Θέμα: «Το σύνδρομο Σκλήρυνσης, μια μάχη με τον εαυτό μέσα στην οικογένεια»

12:40-13:00 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ / Συζήτηση με το κοινό

• Θα προσφερθούν καφές και ελαφριά εδέσματα • Ο χώρος είναι προσβάσιμος.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Με εκτίμηση, Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Αναστάσιος Ωρολογάς, Ομ. Καθηγητής Νευρολογίας Α.Π.Θ.

Ένα σχόλιο

  • Εξαιρετική ημερίδα αλλά σκέφτηκε κανείς από τους διοργανωτές ότι το μουσείο δεν είναι προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρία; Υπάρχει είσοδος για αμαξίδια άραγε; Ποιος πρότεινε το συγκεκριμένο μέρος άραγε και όχι το Κοβενταρειο που είναι πιο κατάλληλο;άρα μεγάλος αριθμός πασχόντων αποκλείονται από την συμμετοχή. Πολύ κρίμα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.