Γ. Βαβλιάρας (Aντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας): “Σημαντική συνάντηση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περ. Συμβουλίου, με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη” (Φωτογραφίες)

8 Νοεμβρίου 2019
23:18
Κανένα σχόλιο

Μία ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση καθώς τέθηκαν από εκπροσώπους φορέων, και υπηρεσιακών στελεχών όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, το παρεμπόριο, την πιστοποίηση των προϊόντων μας, τους ελέγχους, την προστασία των καταναλωτών, τις αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο κ.α. Ζητήματα που απασχολούν τους ανθρώπους της αγοράς και του εμπορίου, το προσωπικό των υπηρεσιών και βέβαια τους πολίτες. Γνωρίζοντας σε βάθος τα συγκεκριμένα ζητήματα ο συμπατριώτης μας ΔυτικοΜακεδόνας από την Καστοριά Γενικός Γραμματέας απάντησε σε παρατηρήσεις και επισημάνσεις των στελεχών ενώ τονίστηκε από τον ίδιο η αποφασιστικότητα να δοθούν λύσεις άμεσα μέσα από νομοθετικές πρωτοβουλίες (νέος νόμος) αλλά και συγκεκριμένες ενέργειες από την πλευρά του. Η συνεργασία της Περιφερειακής Αρχής σε όλα αυτά τα ζητήματα θεωρείται και είναι δεδομένη όπως επίσης οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες που θα αναπτυχθούν και τις οποίες περιέγραψε στη χθεσινή συνάντηση ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης. Ήδη από την πλευρά μου έχουν πραγματοποιηθεί μία σειρά συσκέψεων με τα στελέχη αντίστοιχων υπηρεσιών της Περιφέρειας, έχουν καταγραφεί όλα τα ζητήματα τα οποία είτε επιλύονται στο πλαίσιο των εσωτερικών αρμοδιοτήτων είτε, όπου επιβάλλεται, έχουν προωθηθεί στα συναρμόδια υπουργεία και κρατικούς φορείς με ανάλογες προτάσεις από την πλευρά μας.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.