Γ’ Εθνική: ΑΕ Ποντίων – ΑΕ Λευκίμμης 0-0 – Το φιλμ του αγώνα

10 Νοεμβρίου 2019
21:31
Κανένα σχόλιο

 Σκόνταψε  στην ατυχία και στην αστοχία της η ΑΕΠ με αντίπαλο την Λευκίμμη στο μεταξύ τους παιχνίδι που έληξε 0-0.

 Κρίμα κι άδικο το 0-0  για τους Πόντιους που ήταν πολύ καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έχασαν μεγάλες  ευκαιρίες ενώ  δεν απειλήθηκαν καθόλου από τους αντιπάλους που έπαιξαν καθαρά αμυντικά καταθέτοντας όμως ψυχή και πάθος.

 Το φιλμ του αγώνα

Στο 8′ ο Πάλλας στο αριστερά θα μπει στην περιοχή σουτ δυνατό , αποκρούει ο Καμάτσο.

Στο 10′ εκτέλεση φάουλ του Ταφαρλή μέσα στην περιοχή , κεφαλιά πάσα του Κοτταρίδη στον Πάλλα που δε μπορεί από κοντά να πιάσει καλά το σουτ και χάνεται μεγάλη ευκαιρία.

Στο 11′ σέντρα Ταφαρλή μέσα στην περιοχή , σουτ  Πάλλα άουτ

Στο 29′ κόρνερ Ταφαρλή διώχνουν οι αμυντικοί , η μπάλα έρχεται στον Τσιάρα που πιάνει δυνατό σουτ για να μπλοκάρει ο Καμάτσο.

Στο 36′ σέντρα Θεοδουλίδη , κεφαλιά Ταφαρλή η μπάλα βρίσκει σε σώμα και περνάει λίγο έξω .

Στο 67′ κόρνερ Ταφαρλή , κεφαλιά Κοτταρίδη , διώχνει επάνω από τη γραμμή αμυντικός .

Στο 71′ Πάλλας στον Ντινόπουλο από δεξιά θα μπει επικίνδυνα στην περιοχή θα σπάσει τη μπάλα , θα πέσει όμως ο Καμάτσο και θα μπλοκάρει .

Στο 74′ σέντρα Βοριαζίδη στην καρδιά της άμυνας της Λευκίμμης δε προλαβαίνει να πιάσει την κεφαλιά ο Πάλλας.

Στο 77′ σουτ Πάλλα άουτ.

Στο 95′ δυνατό συρτό σουτ Ντούκα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι .

ΑΕ Ποντίων (Νίκος Κατακαλίδης: Ψαρράς,  Ντούκα, Πασχαλίδης, Κοτταρίδης, Σερσέμης, Ταφαρλής, Τσιάρας (55’ Βοριαζίδης), Πάλλας, Θεοδουλίδης (72’ Τσικόπουλος Σ.), Τσικόπουλος Γ. (55’ Εμμανουήλ), Ντινόπουλος (83’ Αμαραντίδης).

ΑΕ Λευκίμμης (Δημήτρης Μουρούτης): Camacho, Βούλγαρης, Παπαδόπουλος Α., Βασιλάκης, Πανταζής (88’ Βλάσσης), Βλάχος (95’ Ράντος), Κιπτίου, Καμαρά (46’ Ζαχαράκης), Γαστεράτος, Τσεβανέλης (92’ Γιωτάκης), Ανυφαντής.

Διαιτητής: Κατεριάδης

Βοηθοί:  Δεμερτζής, Ταγκαλίδης (ΣΔ Πέλλας)

 

matiesstasport.blogspot.com

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.