ΕΛΚΕΔΙΜ Κοζάνης: Νέα επαγγελματική ευκαιρία -Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα Τυροκομίας με πιστοποίηση την Πέμπτη 21/11

11 Νοεμβρίου 2019
10:03
Κανένα σχόλιο

Ενημερωθείτε για το Νέο 4μηνο πρόγραμμα Τυροκομίας με πιστοποίηση στην εκδήλωση του ΕΛΚΕΔΙΜ την Πέμπτη 21.11.2019 στις 18:00 από τον κ. Πέτσα Υπεύθυνο πρακτικής του προγράμματος και δείτε τις ευκαιρίες ανέλιξης σε ένα παραγωγικό κλάδο!

Πληροφορίες
Συμμετοχή στην ενημερωτική εκδήλωση ? στο τηλ 2461027001

video 

Το ΕΛΚΕΔΙΜ Κοζάνης ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία 3 κύκλους με τους συμμετέχοντες να έχουν στα χέρια τους την Πιστοποίηση και το Europass και να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα στον χώρο.

Στην επιτυχή εξειδίκευση τους καθοριστικό ρόλο έπαιξε τόσο η θεωρητική κατάρτιση στον συγκεκριμένο τομέα σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο ελληνικό φορέα πιστοποίησης της VELLUM όσο και η Πρακτική τους άσκηση σε πραγματικό επαγγελματικό εργαστήριο τυροκομίας με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας!

Τον Δεκέμβρη έχει οριστεί η έναρξη του 4ου κύκλου!

Βρισκόμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.