Εκδρομή στο Βελιγράδι με τους φυσικοθεραπευτές Δυτικής Μακεδονίας το τριήμερο του Αγίου Νικολάου

11 Νοεμβρίου 2019
13:34
Κανένα σχόλιο

4 Ημέρες 05/12 – 08/12/2019

Πέμπτη 05/12/2019 – Παρασκευή 06/12/2019 : Κοζάνη – Βελιγράδι

Συγκέντρωση για αναχώρηση από Κοζάνη στις 22:00 για τα σύνορα των Ευζώνων . Μετά τον απαραίτητο έλεγχο διέλευση από τη χώρα των Σκοπίων και συνεχίζουμε το ταξίδι μας με τις απαραίτητες στάσεις για τη πρωτεύουσα της Σερβίας το Βελιγράδι. Άφιξη το μεσημέρι και ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία με την όμορφη πρωτεύουσα της Σερβίας. Επίσκεψη στο μουσείο Nikola Tesla. Έπειτα αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση. Χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Σάββατο 07/12/2019 : Βελιγράδι

Αφύπνιση και μετά το πρωινό μας , ξεκινάμε την περιήγηση μας στην όμορφη πρωτεύουσα της Σερβίας . Θα ξεκινήσουμε από το σύμβολο της παλιάς πόλης το κάστρο Καλεμέγκνταν που είναι χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Σάββα και Δούναβη και κτίστηκε στα χρόνια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ως οχύρωση από τους εχθρούς . Θα δούμε επίσης το πύργο – φυλακή Νεμποίσα τόπος θανάτου του Ρήγα Φεραίου . Στη συνέχεια ανηφορίζοντας από την περιοχή των βομβαρδισμένων κτιρίων που και γνωρίζοντας την δεύτερη μεγάλη πλατεία της πόλης πλατεία Σλάβια θα καταλήξουμε στον μεγαλύτερο ορθόδοξο ναό της πόλης που είναι αφιερωμένη στον προστάτη της Άγιο Σάββα . Επίσης θα δούμε την πλατειά Δημοκρατίας , το Κοινοβούλιο το Εθνικό Θέατρο καθώς και το σπίτι μαυσωλείο του Τίτο . Χρόνος ελεύθερος για φαγητό εξ ιδίων και αγορές στον κεντρικό πεζόδρομο της Κνεζ Μιχαίλοβα και επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο . Δείπνο . Το βράδυ μεταφορά στη περιοχή Ζέμουν δίπλα στις όχθες του ποταμού Δούναβη για να απολαύσουμε το ποτό μας σε μία από τις πιο γραφικές περιοχές της πόλης . Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .

Κυριακή 08/12/2019 : Βελιγράδι – Νις – Κοζάνη

Πρωινό, τακτοποίηση των αποσκευών στο λεωφορείο και αναχώρηση από το ξενοδοχείο για την πόλη ΝΙΣ (Είναι η πόλη που γεννήθηκε ο Μέγας Κωνσταντίνος) Περιήγηση στην πόλη, ελεύθεροι για 1-2 ώρες και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για Κοζάνη μέσω Σκοπίων, Ευζώνων. Άφιξη στην Κοζάνη το βράδυ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Όλες τις μετακινήσεις- περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο 4* της επιλογής σας με ημιδιατροφή (πρωινό + δείπνο)
  • Έμπειρο αρχηγό συνοδό κατά τη διάρκεια της εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Επιπλέον ποτά γεύματα
  • Εισόδους μουσείων, πάρκων αναψυχής και αρχαιολογικών χώρων.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6980760201 ΚΑΙ 6977602942.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.