Δύο αδέρφια, νεαροί επιχειρηματίες, ετοιμάζουν Ζυθοποιία, στο Βατερό Κοζάνης, για την παραγωγή της δικής τους μπύρας. Τι λέει στο kozan.gr ο Θωμάς Περτσινίδης, για την απόφασή τους να γίνουν, από ερασιτέχνες, επαγγελματίες ζυθοποιοί.
Δύο αδέρφια, νεαροί επιχειρηματίες, ετοιμάζουν Ζυθοποιία, στο Βατερό Κοζάνης, για την παραγωγή της δικής τους μπύρας. Τι λέει στο kozan.gr ο Θωμάς Περτσινίδης, για την απόφασή τους να γίνουν, από ερασιτέχνες, επαγγελματίες ζυθοποιοί.
Παιδιά μου συγχαρητήρια παρά τους δύσκολους καιρούς κάντε τα όνειρα σας, η νεολαία μας προσπαθεί να αναπνεύσει και να επιχειρήση ??? τα θερμά μου συγχαρητήρια
Χίλια μπράβο στα παιδιά ειναι λυπηρό που τα περισσότερα σήμερα θέλουν να έχουν ένα αφεντικό και συμβιβάζονται με ψίχουλα μόνο και μόνο για να μην πάρουν το ρίσκο.
Καλή ηπροσπάθεια, δύσκολη η αγορά και πολύ ανταγωνιστική.
Συγχαρητήρια! Καλή δύναμη..
Καλη επιτυχια μαζι σας
Αυτοί το ρίσκο το πήραν εμείς καμιά ελληνική μπύρα θα αγοράσουμε
Έτσι
ΣΩΣΤΟΣ!!!
ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΜΠΡΑΒΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!