kozan.gr: Λ. Ιωαννίδης μέσω facebook: “Θα περίμενα από τον κ. Σημανδράκο, για λόγους δικαιοσύνης και ευγένειας, αντί να οικειοποιείται εξολοκλήρου το παρακάτω έργο, να κάνει έστω και μια αναφορά ότι ο σχεδιασμός, η μελέτη, και η δημοπράτηση του έργου ξεκίνησε πολύ πριν την ανάληψη των καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής από τη νέα πλειοψηφία”

12 Νοεμβρίου 2019
15:59

 

Θα περίμενα από τον κ. Σημανδράκο, για λόγους δικαιοσύνης και ευγένειας, αντί να οικειοποιείται εξολοκλήρου το παρακάτω έργο, να κάνει έστω και μια αναφορά ότι ο σχεδιασμός, η μελέτη, και η δημοπράτηση του έργου ξεκίνησε πολύ πριν την ανάληψη των καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής από τη νέα πλειοψηφία.

Να υπενθυμίσω ότι στις αντίστοιχες περιπτώσεις εμείς πάντα κάναμε σχετική αναφορά για έργα που ξεκίνησαν από τις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου Κοζάνης ώστε να είμαστε δίκαιοι.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτήν την περίοδο υλοποιούνται ή δημοπρατούνται αρκετά έργα από το Δήμο Κοζάνης των οποίων οι διαδικασίες ξεκίνησαν μήνες πριν.

17 σχόλια

  • Εσύ πήγες εκεί που έπρεπε σου έδωσε το μήνυμα ο λαός της Κοζάνης Λευτέρη μην παίζουμε με λέξεις έτσι εξάλλου όλοι καταλαβαίνουν ότι ήταν από την προηγούμενη δημοτική αρχή δεν χρειάζεται να το λέει ο κ. Σημανδρακος

  • Πέντε χρόνια δεν έκανες την Αιανης και ο Σημανδρακος το έκανε σε 2 μήνες. Ανάσα γατάκι.

  • Από την μέχρι τώρα συμπεριφορά του δεν διαπιστώνει κανείς ευγένεια και δικαιοσύνη και δυστυχώς υποτιμά την νοημοσύνη των ανθρώπων

  • Να καταργήσει το 80%, να εξαφανίσει τα αδέσποτα και να κάνει νοσοκομεία όπως έταξε και μετά ας δείχνει έργα που του ετοίμασαν οι προηγούμενοι.. Πραγματικά Λευτέρη δεν χρειάζεται να τα λες.. ξέρουμε Ποιοι τα σχεδίασαν και πότε.. να είσαι σίγουρος ότι οταν ετοιμάσουν κατι δικο τους θα το εμφανίσουν σαν το 8ο θαύμα!!

  • Τελικά πόσοι μάγοι υπάρχουν σε αυτή τη χώρα;; Πότε πρόλαβε ο Σημανδράκος σε 4 μήνες να τα κάνει όλα;; Κάποιοι πάσχουν από στρουθοκαμηλισμό!!!!! Αλήθεια ο κύριος κάτι είχε πει για τα αδέσποτα τι έκανε;; Ακόμα καταστρώνει σχέδιο;;; Γελοιότητες…..

  • Λευτέρη καλα καμαρωνες και εσυ με τα έργα των προηγούμενων άσε που εσυ δεν εκανες τπτ 5 χρόνια και τώρα κάνεις χαμό για μια άσφαλτο έλεος ρε οικολόγε σύριζα

  • Η ασφαλτόστρωση στην Γκέρτσου το 2015 είχε μελετηθεί από τον κύριο Καραπατσιο. Τότε δεν είπες κάτι λευτερακι.

  • Όταν καμαρωνες την Φιλίππου ήταν καλά Λευτέρη οικολόγε σύριζα και λιγο ποτάμι

    • Η εμπάθεια σας και οι προσωπικές επιθέσεις ακόμη και σήμερα είναι ενδεικτικές για τον κατήφορο του δημου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.