kozan.gr: Ο Κ. Μιχαηλίδης σε όσους λένε ότι η τριμερής συνεργασία στο Δήμο Κοζάνης έγινε χωρίς κάποιο προγραμματικό περιεχόμενο: “Εκτός από τον κ. Ιωαννίδη και δύο ανθρώπους από το δικό σας χώρο (δημοσιογραφικό), ποιος άλλος το λέει αυτό; Τι τους ενόχλησε; Τους ενόχλησε περισσότερο αυτούς απ’ ότι τον κ. Ιωαννίδη. Θα έκαναν την ίδια κριτική αν μέσα στην τριμερή συνεργασία ήταν ο κ. Ιωαννίδης; Όχι… Εμείς δεχόμαστε την κριτική, καλοπροαίρετη και κακοπροαίρετη, αλλά τουλάχιστον να έχει την ίδια απόσταση απ’ όλους” (Βίντεο)

12 Νοεμβρίου 2019
19:23

 

Mιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, του West Channel, την Τρίτη 12/11, ο επικεφαλής της παράταξης “Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης” στο Δημοτικό Συμβούλιο,  Kυριάκος Μιχαηλίδης, μεταξύ άλλων απάντησε και σε όσους λένε ότι η τριμερής συνεργασία στο Δήμο Κοζάνης έγινε χωρίς κάποιο προγραμματικό περιεχόμενο, λέγοντας: “Εκτός από τον κ. Ιωαννίδη και δύο ανθρώπους από το δικό σας χώρο (δημοσιογραφικό) ποιος άλλος το λέει αυτό; Τι τους ενόχλησε; Τους ενόχλησε περισσότερο αυτούς απ’ ότι τον κ. Ιωαννίδη. Θα έκαναν την ίδια κριτική αν μέσα στην τριμερή συνεργασία ήταν ο κ. Ιωαννίδης; Όχι… Εμείς δεχόμαστε την κριτική, καλοπροαίρετη και κακοπροαίρετη, αλλά τουλάχιστον να έχει την ίδια απόσταση απ’ όλους”.

8 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.