kozan.gr: Ποιο πρόσωπο “έκπληξη” θα συνοδεύει τον Α. Τσίπρα στην περιοδεία του στην Δ. Μακεδονία;

12 Νοεμβρίου 2019
21:36

 

Ποιο πρόσωπο “έκπληξη” θα συνοδεύει τον Α. Τσίπρα στην περιοδεία του στην Δ. Μακεδονία; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, πρόκειται για τον πρώην Υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, του οποίου η παρουσία έχει – μεταξύ άλλων – και σημειολογικό χαρακτήρα, μιας και – πριν λίγες μέρες – ανακοινώθηκε, από την κυβέρνηση, η αναστολή έναρξης λειτουργίας 37 νέων πανεπιστημιακών τμημάτων, ανάμεσά τους κι έξι (6) τμημάτων του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας, τμημάτων που είχαν σχεδιασθεί και νομοθετηθεί επί της δικής του θητείας . Μάλιστα, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, θα υπάρχει συνάντηση με τις Πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο κτήριο Διοίκησης (10.00πμ), όπου αναμένονται και σχετικές δηλώσεις με βάση τις τελευταίες εξελίξεις.

Η Χύτρα

 

10 σχόλια

  • Ο πολιτικός, ιδεολογικός, επιστημονικός και πατριωτικός προσανατολισμός του τ. υπουργού παιδείας κ. Γαβρόγλου.
    1.Ο σημαιοφόρος στις μαθητικές παρελάσεις να προκύπτει από κλήρωση.
    2.δήλωσηΓαβρόγλου «Αυτές οι εξετάσεις τυραννάνε τα 18χρονα, Β’ και Γ’ λυκείου ,που δεν μπορούν να πάνε για ένα ποτό το Σάββατο το βράδυ, δεν μπορούν να ερωτευτούν όταν είναι στην τρίτη λυκείου»!
    3.τον Μάρτιο του 2008, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς, υπέγραψαν ανθελληνικό κείμενο, το οποίο υποστήριζε προκλητικότατα την αλυτρωτική Συνταγματική Ονομασία «Δημοκρατία Μακεδονίας» για τα Σκόπια. Σε αυτό το κείμενο φέρεται να έβαλε πλατιά φαρδιά τότε την υπογραφή του και ο Κώστας Γαβρόγλου.
    4.σταμάτησε την προετοιμασία τριετούς αγγλόφωνου τμήματος της Φιλοσοφικής Αθηνών, με αντικείμενο την αρχαία ελληνική ιστορία, λογοτεχνία και αρχαιολογία. Σε πρώτο στάδιο, το πρόγραμμα θα δεχόταν 100 Κινέζους φοιτητές, με δίδακτρα 8.000 ευρώ ετησίως. Πληροφορίες από πανεπιστημιακές πηγές διευκρίνιζαν ότι η πρωτοβουλία ήταν των Κινέζων.

    • Χαχαχα εισαι αστείος… μάλλον βιώνεις σκοτεινά μονοπάτια στη ζωή σου. Είναι ωραία αυτά που σκεφτόταν ο πρώην Υπουργός έστω και εάν εσύ τα παραμορφώνεις (πολλα από αυτά που γράφεις δεν ισχύουν).

    • αυτό το θέμα με την σημαία στους άριστους του δημοτικού με ξεπερνάει…δηλαδή στη Δανία που έχουν και σχολεία χωρίς καμία βαθμολογική αξιολόγηση δεν ξέρουν από εκπαίδευση …και από την άλλη για σκέψου ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ για να γράφεις εσύ τις σκέψεις σου ΗΤΑΝ ΑΓΡΆΜΜΑΤΟΙ… ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ είτε ξέρουν γράμματα είτε όχι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ

  • ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ

    Σχολικά εγχειρίδια
    Ελληνορθόδοξη παράδοση, οικογένεια, πατριωτισμός και φιλοπατρία εκτός διδακτέας ύλης!

    • έχει όμως στη διδακτέα ύλη αντικείμενα που δεν τα κατέχεις όπως : ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και τόσα άλλα που μάλλον σου ήταν δύσκολο να κατανοήσεις ως μαθητής και παραμένουν για σένα άγνωστα και την ενήλικη ζωή σου….

  • Κι επειδή κάποιοι κάνονουν τον έξυπνο και το θρησκευόμενο υπερπατριώτη , ας ρίξουν καμια ματια στο Σύνταγμα της πατρίδας μας που ψηφίστηκε το 1975 από την τότε κυβέρνηση εθνικής ενότητας που αναφέρεται στην ανεξιθρησκεία , την ισότητα των πολιτών κλπ , ίσως ξεστραβωθούν και σταματήσουν τις ίδιες κάθε φορά αναχρονιστικές και επιζήμιες για την πατρίδα σαχλαμάρες ..!

    • Δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις ! Δεν γνωρίζεις τι σημαίνουν “ανεξιθρησκεία , ισότητα των πολιτών”,
      ρώτα να μάθεις και μετά γράψε.

  • Όταν στα ΑΕΙ λυσσομανάει ο εθνομηδενισμός, όταν τα μπροστοκρίαρα του εθνομηδενισμού έχουν το λύειν και το δεσμείν, όταν κάνουν κουμάντο σε καριέρες και ακολουθούνται από χαμερπείς γλείφτες, όταν η ιδεολογική γλίτσα γίνεται βία και τρομοκρατία, τότε το έθνος πεθαίνει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.