ΙΕΚ VOLTEROS : Ημέρα Κρέατος με Σύγχρονες Τεχνικές Τεμαχισμού την Κυριακή 24/11/2019

13 Νοεμβρίου 2019
15:43
Κανένα σχόλιο

Το ΙΕΚ VOLTEROS διοργανώνει ολοήμερο σεμινάριο με Σύγχρονες Τεχνικές Τεμαχισμού. Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου είναι οι εξής : ⚜️
• Ανατομία κρέατος
• Τεχνικές τεμαχισμού βοοειδούς κρέατος
• Μαγειρική Αξιοποίηση
• Παρασκευάσματα
• Βιτρίνα Χριστουγέννων
Το Σεμινάριο  προσφέρει βασικές γνώσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται η σύγχρονη κρεοτεχνία. Ουσιαστικά αποτελεί την πρώτη επαφή με την κρεοτεχνία.

Σε ποιους απευθύνεται:

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε κρεοπώλες , σε μάγειρες και σε  οποινδήποτε  επαγγελματία ή σπουδαστή επισιτιστικών σπουδών ή επαγγέλματος,  οι οποίοι θέλουν να εξειδικευτούν στα προϊόντα κρέατος.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 24/11/2019 στο χώρο του ΙΕΚ VOLTEROS στην Κοζάνη.

Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα: 24610.28197 , 24610.24210 (θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας)

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι