Με υποψήφιο νέο μέτοχο συζητά ο ιδιοκτήτης της Astra Airlines – Η διοίκηση της εταιρείας κάνει μάλιστα λόγο για “δυνατό παίκτη”

13 Νοεμβρίου 2019
20:29
Κανένα σχόλιο

Να ενταχθεί στη μετοχική της βάση νέος μέτοχος, που θα ενισχύσει τα χαμηλά ταμειακά της αποθεματικά, προσπαθεί η Astra Airlines, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των μειωμένων αποθεματικών-ρευστότητάς της.

Η διοίκηση της εταιρείας κάνει μάλιστα λόγο για “δυνατό παίκτη”, με τον οποίον προσπαθεί να κλείσει συμφωνία (σ.σ. προϊδεάζοντας για εξαγορά της), και προσβλέπει να είναι σε θέση να κάνει ανακοινώσεις τελικά αύριο το απόγευμα, ενώ αρχικά είχε προαναγγελθεί ότι οι εν λόγω ανακοινώσεις πιθανόν να γινόντουσαν σήμερα.

Όσον αφορά, δε, τις πτήσεις που ακυρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, η διοίκηση της εταιρείας δηλώνει ότι οι επιβάτες θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω.

Η Astra Airlines εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και η βάση της βρίσκεται στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008, από τους Ιωάννη Ζλατάνη, ιδρυτή της Interaviator Ltd, και Αναστάσιο Ζηρίνη, πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας, όταν οι ιδιοκτήτες της επέκτειναν την ενασχόλησή τους από τις ναυλώσεις αεροσκαφών (chartering) στις αεροπορικές πτήσεις. Η πρώτη πτήση πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουλίου 2008 από τη Θεσσαλονίκη στη Ρόδο. Απασχολεί πάνω από 100 εργαζόμενους, διαθέτει τέσσερα αεροσκάφη (ένα τζαμπολίνο και τρία ελικοφόρα) και εκτελεί απευθείας πτήσεις από (και προς) Θεσσαλονίκη προς Χίο, Μυτιλήνη, Σάμο, Λήμνο, Ικαρία, Ηράκλειο και Κω και από Αθήνα προς Χίο, Κοζάνη, Καστοριά και Ικαρία.

makthes.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.