kozan.gr: 20:40: Οι πρώτες κουβέντες του Α. Τσίπρα από τη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη: “Σε αυτές τις εκδηλώσεις που έχουμε ξεκινήσει δε θέλουμε να μιλάμε απλά εμείς, θέλουμε να δώσουμε το λόγο σ’ εσάς” (Βίντεο)

13 Νοεμβρίου 2019
20:50

 

“Σε αυτές τις εκδηλώσεις που έχουμε ξεκινήσει δε θέλουμε να μιλάμε απλά εμείς, θέλουμε να δώσουμε το λόγο σ’ εσάς”. Με αυτές τις κουβέντες ξεκίνησε την ομιλία του, το βράδυ της Τετάρτης 13/11, στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, της Π.Ε Κοζάνης.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την άφιξη του Α. Τσίπρα

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε φωτογραφίες από την κατάμεστη αίθουσα της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη

5 σχόλια

  • Οι ίδιοι και οι ίδιοι, 300 νοματαίοι Συριζαίοι . Ο προοδευτικός κοσμος τους γυρισε την πλατη. Γιατι πολυ απλά κατάλαβε την υποκρισία τους και οτι η μόνη τους αγωνια ειναι να μην ρίξουν τα ποσοστα του ΣΥΡΙΖΑ κατω απο το 20% και οχι το ανοιχτο κόμμα. Δείτε τις φωτο και θα καταλάβετε.

    • σε παρακαλώ ενημέρωσε μας σε ποιο παράλληλο σύμπαν ζεις…εδώ μιλάμε ότι όλο το ΠΑΣΟΚ ενωμένο δυνατό ήταν εκεί…

  • ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΟΖΑΝΗ : δε θέλουμε να μιλάμε απλά εμείς, θέλουμε να δώσουμε το λόγο σ’ εσάς.

    ΤΣΙΠΡΑΣ σε συνέντευξη στο Γαλλικό περιοδικό ΛΕ ΠΟΥΕΝ: «Μερικές φορές είναι απαραίτητο να πάμε ενάντια στην πλειοψηφία», !
    θυμίζει τη φράση που είπε ο Γ.Γκέμπελς (Υπουργός Προπαγάνδας του Χίτλερ) το 1939: «Δεν είναι απαραίτητο να ακούμε πάντα την πλειοψηφία, γιατί μερικές φορές παρασύρεται».

  • Δεν θέλει να μιλάει αλλά να ακούει τους θαμώνες τους; Τι σημαίνει αυτό; Ξέμεινε από ψέματα ή κατάλαβε ότι πια ο κόσμος δεν τον πιστεύει;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.