kozan.gr: Διαδικτυακή σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ του Διευθυντή του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Μιχαήλ Δουλγεράκη και του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θωμά Σαραφίδη

14 Νοεμβρίου 2019
18:20

Διαδικτυακή αντιπαράθεση μεταξύ του Διευθυντή του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Μιχαήλ Δουλγεράκη και του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θωμά Σαραφίδη. Σε ανάρτησή του στο facebook γράφει ο πρώτος: “Όταν κάποιοι συνδικαλιστές λειτουργοί παροχής υπηρεσιών υγείας κατηγορούν και καταγγέλλουν τον Διευθυντή τους ότι έδωσε εντολή στα ασθενοφόρα να αποσυμφορησουν μια Κλινική που λιμναζε με αρκετά εξιτηρια για να μπορέσουν να νοσηλευτούν και οι επόμενοι ασθενείς,δεν είχε καμία σκοπιμότητα εξυπηρέτησης του Νοσοκομείου, δεν ειχε κανένα προσωπικό συμφέρον παρά το συμφέρον των ασθενών που τόσο ταλαιπωρούνται.Ειναι μέσα στα καθήκοντα τους όσο και να διαμαρτύρονται και το λιγότερο που έπρεπε να κάνουν είναι να ζητήσουν μια μεγάλη Συγγνώμη από τους ήδη ταλαιπωρημένους ασθενείς η να παραιτηθούν από την θέση των συνδικαλιστών και να μην επιδίδονται σε μικροκομματικες σκοπιμότητες…Τα συμπεράσματα δικά σας !!”

 

 

 

H απάντηση λίγο αργότερα από τον Θ. Σαραφίδη:Δεν έχετε ούτε τσίπα κύριε διευθυντα; Μας έχετε καταντήσει τσιράκια του νοσοκομείου και έχετε το θράσος να μιλάτε μέσο fb;
Και βέβαια άμα εξυπηρετηθεί μια κλινική φυσικά και θα μας ευχαριστήσει… Η δουλειά μας να γίνει και οι άλλοι να πάνε να πνιγούν!
Σκοπίμως το νοσοκομείο ΔΕΝ προσλαμβάνει έστω και επικουρικό προσωπικό στα ασθενοφόρα ! Μέσο του Δούρειου ίππου το ρόλο του οποίου παίζετε εσείς κύριε Δουλγεράκη, μας έχετε κάνει μπαχαλο.
Και αυτές τις φανφάρες περί αγώνων και προσπαθειών… Κάντε μας την χάρη και να πείτε σε κανένα 10χρονο.
Επανειλημμένα έχουμε κάνει εκκλήσεις και υποδείξεις για την σωστή λειτουργία του οργανισμού.
Επανειλημμένα έχουμε εργαστεί εκτός ωραρίου και σε ρεπό για να καλύψουμε τις ανάγκες του νοσοκομείου.
Εδώ και χρόνια έχουμε βάλει πλάτη για να μπαλωσουμε τα κακός κείμενα. Παρόλα αυτά κάποιοι γιατροί και νοσηλευτές καλά θα κάνουν να μαζέψουν λίγο τις γλώσσες τους, να είναι ευγενικοί, να μην βρίζουν και να καταλάβουν ότι δεν είμαστε υπηρέτες τους!
Και κάτι ακόμα, Την καταγγελία την κάναμε υπηρεσιακός και όχι μέσο fb. Θεσμικά θα μπορούσαμε να σας φέρουμε σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν το κάναμε γιατι υπάρχει και αξιοπρέπεια. Για το μπαχαλο που επικρατεί την ευθύνη την έχετε εσείς κύριε Δουλγεράκη“.

 

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.