kozan.gr: Νέα “βέλη” Ε. Σημανδράκου κατά Λ. Ιωαννίδη: “Κάποια στιγμή ο κ. Ιωαννίδης θα πρέπει να σταματήσει να κουνάει το δάχτυλό του. Να καθίσουμε να δούμε τι έχει κάνει η προηγούμενη δημοτική αρχή. Aυτά που είδα, όταν ανέλαβα την τεχνική υπηρεσία, από εντεταγμένα έργα, για μια περίοδο 5 ετών, είναι ελάχιστα. Να αναλογιστεί ο κ. Ιωαννίδης τα λάθη που έχει κάνει” – “Σε ό,τι αφορά το ΣΒΑΚ δεν θα εξοστρακίσουμε το αυτοκίνητο από το κέντρο – Δεν πρέπει να είμαστε εμμονικοί με κάποια μέσα μετακίνησης” – “Για το έργο της Ολύμπου θα μας έρθει απορριπτικό λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που προβλέφθηκαν γιατί υπήρχε ένα ποδηλατόδρομος στο πουθενά” (Bίντεο)

14 Νοεμβρίου 2019
20:21

 

Συνέχεια στην κόντρα που έχει “ξεσπάσει” εδώ και λίγο καιρό μεταξύ του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης Ε. Σημανδράκου και του πρώην Δημάρχου Λ. Ιωαννίδη, έδωσε, ο πρώτος, με σημερινή του συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West Channel. Όπως είπε σε γενικές γραμμές: “Κάποια στιγμή ο κ. Ιωαννίδης θα πρέπει να σταματήσει να κουνάει το δάχτυλό του. Να καθίσουμε να δούμε τι έχει κάνει η προηγούμενη δημοτική αρχή. Aυτά που είδα, όταν ανέλαβα την τεχνική υπηρεσία, από εντεταγμένα έργα, για μια περίοδο 5 ετών, είναι ελάχιστα. Να αναλογιστεί ο κ. Ιωαννίδης τα λάθη που έχει κάνει”, ενώ αναφερόμενος στο ΣΒΑΚ σημείωσε, μεταξύ άλλων: “Σε ό,τι αφορά το ΣΒΑΚ δεν θα εξοστρακίσουμε το αυτοκίνητο από το κέντρο.  Δεν πρέπει να είμαστε εμμονικοί με κάποια μέσα μετακίνησης”. Τέλος είπε ότι για το έργο της Ολύμπου θα μας έρθει απορριπτικό λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που προβλέφθηκαν γιατί υπήρχε ένα ποδηλατόδρομος στο πουθενά.

16 σχόλια

  • Βλέπω σαν τον Κεχαγιά και χειρότερα θα πάθεις Σημανδρακο κουράζεις Κάνε δουλειά και άσε τις δηλώσεις

  • Σημανδρακο εχασες μεχρι και τους υποψηφιους συμβουλους σου οταν μπηκες αντιδημαρχος ουτε 5 % την αλληφορα

      • Μάλιστα, το ότι είναι αντιδήμαρχος και συμμετέχει στις αποφάσεις του Δήμου και έχει λόγο σου λέει κάτι;; συνήγορε;; Αλλά μάλλον κρίνεις εξ ιδίων τ΄αλλότρια. Μόνο με τα λόγια έμεινε και αυτός.

  • Καλές η φωτογραφίες και το μπλα μπλα αλλά Ο δρόμος Αιανής μετά το στρώσιμο με άσφαλτο θυμίζει Πακιστάν που να μην εποπτεύε και το έργο ο αντιδήμαρχος.

    • Α γιαυτο δεν το έφτιαχνε ο Λευτερης; Για να μην δείχνει Πακιστάν. Τι λε ρε φιλε! Δεν το είχα σκεφτεί. Είναι πανέξυπνος

  • Βαγγελα είσαι πυροτέχνημα τελικά. Ολο με τον Λευτέρη ασχολείσαι. Άρα έχεις πρόβλημα και ξέρεις ότι θα το βρεις τα επόμενα χρόνια μπροστά σου. Γιατί ο Λευτέρης βγήκε δεύτερος, παρά το ότι ήσασταν όλοι εναντίον του. Και εσύ τέταρτος. Ακόμα και ο Κυριάκος σε πέρασε……ποιος; Ο Κυριάκος. Ακόμα δεν μπορείς να το χωνέψεις….. Και όλα τα τρολακια σου συνεχίζουν να γράφουν (που τους βάζεις εσύ… μάλλον). Δεν το καταλαβαίνεις ακόμα ότι ήρθες τέταρτος….. και ο Λευτέρης δεύτερος;;;; Κατάλαβε το…. Ο κόσμος της Κοζάνης δεν σε πίστεψε. Μην τα ξαναλέμε, είπαμε τέταρτος… Τέταρτος…

  • το ποιος ειναι λιγος θα το αποφασισει ο κοσμος σε λιγα χρονια πολιτη κοντος ψαλμος αληλουια Βαγγελη προχωρα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.