kozan.gr: Η ανάρτηση του Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα, από την ΖΕΠ, για τις σταθμεύσεις αυτοκινήτων σε θέσεις ΑμεΑ

15 Νοεμβρίου 2019
13:20

Η ανάρτηση του Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα, από την ΖΕΠ, για τις σταθμεύσεις αυτοκινήτων σε θέσεις ΑμεΑ: Η ευαισθησία μας για τα άτομα με κινητικά προβλήματα…. Σημερινή φωτογραφία με 2,5 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ σταθμευμένα σε θέση ΑΜΕΑ (κανένα από αυτά δεν είχε την απαραίτητη κάρτα ΑΜΕΑ)”.

 

20 σχόλια

  • Το ερώτημα που γεννάται είναι , ο Δήμαρχος απλά έκανε την διαπίστωση και ανέβασε την φωτογραφία, και καλά έκανε, ή ζήτησε από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης (Δημοτική Αστυνομία) να καταλογίσει την σχετική παράβαση;
    Αν δεν το έκανε, τότε φοβάμαι ότι αυτή η ανάρτηση έγινε απλά για επικοινωνιακούς λόγους.

  • Σ αυτές τις περιπτώσεις Δήμαρχε παίρνουμε τηλ την τροχαία, δεν κάνουμε αναρτήσεις στο fb για να δείξουμε ευαισθησία αλλά να μην χάσουν και τις πινακίδες τους τα παιδιά!

  • Δήμαρχε δεν είναι δουλειά σου οι αναρτήσεις στο Facebook. Δουλειά σου είναι να ελέγξεις την Δημοτική Αστυνομία για το αν κάνει σωστά τη δουλειά της.

  • Τι εξυπηρετούν οι συγκεκριμένες θέσεις ΑΜΕΑ; Θα ανέβουν τις σκάλες μετά; Ή πάνε εκεί στην ερημιά για άλλο λόγο από την επίσκεψη στην Περιφέρεια;

  • Ο κ. Μαλούτας και ο κάθε κ. Μαλούτας έκανε σωστά την ανάρτηση για να δήξει σε σας τους γκασμάδες ότι από τότε που μας ήρθατε τον καιρό των παχιών αγελάδων η έννοια ανθρωπιά έχει χαθεί. Και το λέω αυτό γιατί αντί να υπερασπίσετε την κίνηση αυτή σχολιάζεται αρνητικά προς τον Δήμαρχο και τον κάθε Δήμαρχο. Ακούστε από εκει χάμου να πούμε εσείς που σχολιάζεται εμείς τα άτομα με κοινωνικές ευαισθησίες αλλά και τα άτομα που φιλοξενούμε έτσι τα υπερασπιζόμαστε χωρίς να παίρνουμε την τροχαία να πάρει πινακίδες και να βεβαιώσει πρόστιμα εξαντλητικά παρά μόνο να βλέπεται τι κάνει ο καθένας από σας.
    Υγ.1 ANTE από εκει χάμου να πούμε
    Υγ.2. συγχαρητήρια στο kozan.gr που δημοσιοποιεί τέτοιες συμπεριφορές

    • Ώπα ρε κοινωνικά ευαίσθητε.. αν την σηκωσεις εσυ ως απλός πολίτης να το καταλάβω.. να σχολιάζει ετσι το εκτελεστικό όργανο ενώ δεν φρόντισε να κάνει τη δουλειά του παει πολυ.. Για πες μας εσυ που δεν εισαι γκασμας καλυτερα ετσι που έβγαλε τις φωτο ή θα ήταν καλύτερα να ειχες φωτο απο το συγκεκριμένο σημείο με τη δημοτική αστυνομία να παίρνει πινακιδες; πρωτα κανεις τη δουλειά που σου ανέθεσαν οι πολίτες και μετα βγάζεις φωτο.. Όσο για τις ευαισθησίες.. τα πεζοδρόμια για τη διέλευση των ΑμεΑ αλλος τα εκανε..

  • Δήμαρχε βγάλε και καμιά φωτογραφία από την παρκίδα της εθνικής τράπεζας στην Παύλου Μελά, έχει πιο πολλά αυτοκίνητα.

  • Ντολοφα την ιδια στιγμη που νομιζεις οτι υπερασπιζεσαι τα ατομα με ειδικες ευεσθισίες διαχωριζεις τους γηγενείς απο αυτους που ήρθαν στην πόλη απο αλλου… κουνα το κεφαλι σου μηπως ξεθολώσεις

  • Ο Μαλούτας αντί να κάνει ρεπορτάζ στα μίντια να φροντίσει η δημοτική αστυνομία της οποίας είναι προϊστάμενος να κάνει τη δουλειά της !!

  • Ντολοφα ρωτά ποιος παρέλαβε το έργο στα ηπειρώτικα που στις ράμπες που έκαναν για τα αμαξιδια πριν και μετα εβαλαν και μια μια κολονα φωτισμού σε πεζοδρόμια πλάτους ενος μέτρου?

  • Κοζάνη η πιο εχθρική πόλη στα ΑΜΕΑ στους πεζους και τους οδηγους αυτοι που την διοικούσαν για πολλά χρόνια έχουν ευθυνες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.