Kατηγορηματικός ο Γ. Κασαπίδης “σφάζει” τον Θ. Καρυπίδη για τις ευθύνες του στο θέμα του φυσικού αερίου: “Δεν είχε προβλεφθεί ΠΟΤΕ 2ος σταθμός αποσυμπίεσης φυσικού αερίου στον Περδίκκα. Ο Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού του ΔΕΣΦΑ, ενώπιον 20 ατόμων, μας είπε ότι πρώτη φορά ακούω αυτό το αίτημα. Nα αποκατασταθεί η αλήθεια και να ξέρουν όλοι οι ΔυτικοΜακεδόνες ότι δεν επρόκειτο να ξεκινήσου τα δίκτυα (φυσικού αερίου), ούτε το 2020, ούτε το 2021, με αυτή την προετοιμασία που μέχρι σήμερα υπήρχε” (Βίντεο)

15 Νοεμβρίου 2019
15:54

 

Ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha Καστοριάς κι αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε, παρουσία των ενεργειακών δημάρχων, στα κεντρικά γραφεία του ΔΕΣΦΑ στην Αθήνα, ανέφερε: “Δεν είχε προβλεφθεί ΠΟΤΕ 2ος σταθμός αποσυμπίεσης φυσικού αερίου στον Περδίκκα. Ο Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού του ΔΕΣΦΑ, ενώπιον 20 ατόμων, μας είπε ότι πρώτη φορά ακούω αυτό το αίτημα. Nα αποκατασταθεί η αλήθεια και να ξέρουν όλοι οι Δυτικομακεδόνες ότι δεν επρόκειτο να ξεκινήσουν τα δίκτυα (φυσικού αερίου), ούτε το 2020, ούτε το 2021, με αυτή την προετοιμασία που μέχρι σήμερα υπήρχε”.

11 σχόλια

  • Νοτιοδυτικομακεδονες να λες για να το λες σωστά γιατι αλλιώς ειναι λαϊκισμός και δεν έκανες κανεναν αγώνα για αυτό.Και το αιτημα μπορούσες να το ζητησεις και σαν βουλευτής αλλα…

  • ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΚΟΨΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΕΣ.Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Ο Κ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΤΥΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗ Δ.Μ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ.

    • Τέσσερις μηνες εισαι περιεφερειαρχης και ολα πηγαινουν στραβά! Μονο ψεματα λες και πράγματα που δεν ισχύουν, το μονο που κάνεις ειναι να κατηγορεις το Θοδωρή με ψευτικα στοιχεία, συνεχισε έτσι ! Μετανιωσα που σε ψήφησα!

  • 22=15 αστο δεν μας πειθεις οτι τον ψηφισες.Μεινε στην αγνοια σου και στον καρυμπα.Μπραβο στον Κασαπιδη που τρεχει μπας και σωσει κατι απο τα ερειπια του καρυπιδη.Σε ολα μας ελεγε 5 χρονια παραμυθια.Ξυπνησαμε και τον στειλαμε στο καναλακι του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.