kozan.gr: Το έμμεσο μήνυμα του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων Ν. Μπουκουβάλα, σε όσους διαφώνησαν με την έκτακτη πραγματοποιηθείσα συνεδρίαση του Δ.Σ. Σερβίων, παρουσία του Α. Τσίπρα: “Το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων θα συνεχίσει τις συναντήσεις με όσους πολιτικούς αρχηγούς δείξουν ενδιαφέρον για την ευημερία του Δήμου μας”

16 Νοεμβρίου 2019
07:47

Έμμεσο μήνυμα σε όλους εκείνους που διαφώνησαν με την απόφαση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Σερβίων για την έκτακτη πραγματοποιηθείσα συνεδρίαση του Σώματος, παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα, στέλνει μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook, o Πρόεδρος του Δ.Σ. Σερβίων, Ν. Μπουκουβάλας, ο οποίος σημειώνει: “Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή των Ελλήνων κ .Αλέξη Τσίπρα στα Σέρβια.

Ευχαριστώ τους δημότες μας για την πολιτισμένη συμπεριφορά .

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων θα συνεχίσει τις συναντήσεις με όσους πολιτικούς αρχηγούς δείξουν ενδιαφέρον για την ευημερία του Δήμου μας εντός δημοκρατικού πλαισίου”.

18 σχόλια

  • Δεν είναι δικό μου απλά νε άρεσε και το αναδημοσιεύω
    Δημοκρατία δημαρχε είναι να ρωτάς τους δημότες σου ανα πάσα στιγμή για το τι θα πράξεις κι όχι να κάνεις οτι προτάσσει η πολιτική σου ιδεολογία. Μπορεί να εκλέχτηκες αλλά δεν σε εχρισε κανένας …ούτε βασιλιά ούτε δικτάτορα τού δημου για τέσσερα χρόνια, ούτε εσένα ούτε το περίφημο δημοτικό συμβούλιο.
    Δεν έχετε βαρεθεί να αναμασάτε την καραμέλα τής προσφυγιάς τού 1922. Ντροπή και μόνο ο συσχετισμός. Οι Ελληνες τής Μικρας Ασίας ξεριζωθηκαν δια τής βιας απο ενα τόπο ο οποίος είχε καταληφθεί εξ ολοκλήρου απο τον εχθρό που επέλαυνε σφαζοντας και καίγοντας. Ηρθαν στην ΟΜΟΡΗ πατρίδα τους και δεν τους παραχωρήθηκαν ούτε ξενοδοχεία ούτε επιδόματα ούτε κετερινγκ εις βαρος των εδω γηγενών. Μπορείτε να μού αναφέρετε ΜΙΑ χωρα στον πλανητη που να εχει δεχθεί επίθεση και να εχει καταληφθει ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ απο τον εισβολέα και οι κάτοικοί της να εξαναγκάζονται να φυγουν;; Ποιός εχει πόλεμο;; Μήπως το Μπαγκλαντες, μήπως το Μαρόκο, μήπως η Αλγερία, μήπως η Τυνησία. Προχθες συνελήφθει στην Αλεξανδρούπολη ατομο απο τον …Ισημερινό (εχετε ιδέα κατα πού πέφτει).
    Και κόφτε πια την καραμενα τού ξενοφοβικού και τού ρατσιστού γιατί ποιός μπορεί να είναι μεγαλύτερος ρατσισής όταν προτιμαει να βοηθάει παράνομους εισβολείς παρα συμπατριώτες του αναξιοπαθούντες. Μόλις προχτες σε ανακοίνωσή της η ιδια η Unisef έκανε λόγο για 1 εκατομμυριο ελληνόπουλα που ζουν υπο καθεστώς ανέχειας. 40.000 είναι οι Ελληνες άστεγοι. 10.000 + οι αυτοκτονησαντες. Νοιαστηκατε ποτε για όλους αυτούς ή δεν δινετε δεκάρα επειδή είναι Ελληνες. Φρόντισε ποτέ μηπως καμμιά ΜΚΟ να στεγαστούν αυττοί, να σιτιστούν;; Ή μηπως η αλληλεγγύη σας φτανει μεχρι τα χρηματα τής ΕΕ τής Υπατης Αρμοστείας και τού ΟΗΕ. Αλληλεγγυη είναι να βοηθάς με τα δικά σου λεφτα κι οχι να καρπώνεσαι απο τον πόνο τού άλλου παίζοντάς το δηθεν ανθρωπιστής. Ποιός λοιπον είναι ο ρατσιστής. Κι επειδή αναφερθηκατε και στον Ξενιο Δια ή μάς κάνετε πλάκα ή δεν γνωρίζετε ή νομίζετε πως απευθύνεστε σε ..σανοφαγους. Ούτε έχετε ακούσει λοιπόν για τον θεσμό τής Ξενηλασίας στη Σπάρτη, ούτε για το θεσμό τών Μετοίκων στην Αθήνα ούτε για το “πας μη Έλλην βαρβαρος”. Ο θεσμός τής Ξενίας λοιπόν αφορούσε μόνο Ελληνες άλλης πόλης κι όχι βαρβάρους αλλοεθνείς. Δε χρειάζεται να αναφερω ούτε τι λέει ο Μεγας Αριστοτελης για τους βαρβαρους, ούτε ο Θειος Πλατων ούτε και ο Ισοκρατης.
    Αντε και υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με τον Αλέξη

    • Καταρχάς ευχαριστώ θερμά για την αναδημοσίευση. Περί τής δηλώσεως τού κ. Μπουκουβάλα τώρα. Εστιάζω αρχικά στη φράση “σε όσους διαφώνησαν” ξέρετε επι τής ουσίας τι σημαίνει αυτό;; πως συμφωνείτε δεν συμφωνείτε εμείς θα κάνουμε αυτό που γουστάρουμε και εσάς δεν σάς ρωτάει κανείς. Αυτό το ονομάζουν δημοκρατία, με λίγα λόγια σάς έχουμε…χεσμένους που λέει κι ο απλός λαός και συγνωμη. Συνεχίζω, η ευημερία κ Μπουκουβάλα απαιτεί ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και ΑΜΕΣΗ συμμετοχή τού λαού στις αποφάσεις για τα -τουλάχιστο- μείζονα θέματα. Ο Τσίπρας θέλετε να μάς πείσετε πως ήρθε στο δημο για να φροντίσει για την….ευημερία του. Δε μάς λέτε μερικούς δήμους που έτυχαν ευημερίας επι τών ημερών του;; Τον άνθρωπο που εκατομμύρια λαού χαρακτηριζαν ως προδότη στα δεκάδες συλλαλητήρια (88 σε ενα χρόνο) εσείς θεωρείτε πως είναι οτι καλύτερο για την..ευημερία τού τόπου. Τον άνθρωπο που έχει δηλώσει πως “οι μολότωφ είναι καλές αρκεί να είσαι απο την μεριά αυτών που τις ρίχνουν”,
      τον άνθρωπο που έχει δηλώσει πως “μερικές φορες το να πάς κόντρα στη θέληση τών πολλών είναι …καινοτομία” (κι εγω που νόμιζα πως αυτός είναι ο ορισμός τού φασισμού)
      για αυτόν λοιπόν τον άνθρωπο ευχαριστείτε τους ….δημότες σας οτι έκατσαν φρόνιμοι και δεν τον πήραν στο κηνύγι που απο Δυτική Μακεδονία μάς μετέτρεψε σε…Νότιο επειδή έτσι τού κάπνισε. Και κάτι τελευταίο το οποίο ειελικρινά δεν θεωρω πως κάνατε εσκεμμένα ως λεκτικό (ή μάλλον συγγραφικό) σφάλμα. Δεν μπορείτε να ευχαριστείτε τους δημότες ΣΑΣ. Δεν σάς ανηκουμε. Μιλάει κάποιος έτσι χρησιμοποιώντας κτητικό λόγο για κάτι που τού ανήκει. Η πιο σωστή έκφραση θα ήταν ευχαριστούμε τούς….συνδημότες μας.

    • Ήρθε ο Βορίδης στα Σερβια. Γραμματέας του κόμματος του χουντικού Παπαδοπούλου
      Δεν γκρινιαξατς
      Και γκρίνιαζετε επειδή ήρθε ο Τσίπρας…..

  • Σερβιωτες τελικα καταλαβατε τι κανατε?? ποιους εκλεξατε?? ειλικρινα δεν μπορει κανεις να αναλογιστει γιατι το κανατε αυτο το κακο στους εαυτους σας!!

  • κ. Μπουκουβάλα καλά κάνατε και τον συναντήσατε

    ο δήμαρχός σας γιατί πιπιλάει την καραμάλα του «προσφυγικού»;
    σανοφάγος είναι ; να τον χαίρεστε !

    Συμφωνείτε με την συμφωνία των Πρεσπών ; Απαντείστε τώρα!
    Εάν ΟΧΙ γιατί δεν αναφερθήκατε στο θέμα με «πολιτισμένη συμπεριφορά» ;

  • ”Το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων θα συνεχίσει τις συναντήσεις με όσους πολιτικούς αρχηγούς δείξουν ενδιαφέρον για την ευημερία του Δήμου μας εντός δημοκρατικού πλαισίου”.

    Αν δηλαδή δείξει ενδιαφέρον ο Μιχαλολιάκοςη δικαιολογία είναι πως γίνεται για το καλό μας;

    Προσθέτεις και το εντός του δημοκρατικού πλαισίου στο τέλος για να μπορείς να το δικαιολογήσεις;

    Ο Στάλιν για το καλό τους ”όργωσε” αλλά και εξόρισε μερικά εκατομμύρια.
    Ο Χίτλερ αιματοκύλισε ολόκληρη την Ευρώπη για το καλό της Γερμανίας..

  • Οι ψαράδες στη Χίο πιάνουν στα δίχτυα τους συνεχώς σκισμένα διαβατήρια από Ιρακ, Ιραν, Πακισταν, Αφγανισταν και Μαρόκο. Χαρτιά δεν έχουν γιατί τα έχασαν λέει αλλά τα iphone δεν τα έχασαν. Δε μπορούσαν να βγάλουν μια φωτογραφία το διαβατήριο στο κινητό;

  • Τι λύσα σας έπιασε και δαγκωνετε όποιον βρεθεί μπροστά σας ..! Κανένας δεν ξεριζώνεται από τον τόπο του γιατί έτσι τον κάπνισε η γιατί έτσι το παίζει πονηρός … Εύχομαι να μη βρεθείτε μετανάστες η πρόσφυγες από ανάγκη και να μη σας φερθούν λυσσασμένα όπως εσείς …!

    • Μουζάλας Ιανουάριος 2016 κατω απο το 5% ειναι πρόσφυγες. ΣΤΕ (Συμβούλιο τής Επικρατείας) δεν υπάρχουν πρόσφυγες, όλοι είναι παράνομοι μετανάστες. Πού τους είδατε τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Εχουμε γεμίσει Μπαγκλαντεσιανούς. Ξερετε κατα πού πέφτει το Μπαγκλαντές;; Αν δεν τον γνωρίζετε θα σάς πω στην άλλη άκρη τού κόσμου και συνορεύει με την Ινδία και την Κίνα. Ξερετε μήπως και τι σημαίνει Ινδια και Κίνα;; Ταχεως αναπτυσσόμενες υπερδυναμεις, με τεραστιες βιομηχανίες, θέσεις εργασίας, ευκαιρίες και σχεδόν δυτικό τρόπο ζωής. Ολοι σχεδον οι παγκόσμιοι κολοσσοί εχουν αγοραστει απο τους κινεζουν. Ακόμη και τα περιφημα Iphone τα Nike η Microsoft κλπ εκει κατασκευαζουν τα προϊόντα τους. Κι όμως. οι Μπαγκλαντεσιανοί (ξεριζωμένοι) όπως λέτε προτιμούν να ερχονται σε μια πτωχευμένη χωρα με 40% ανεργία, με αστεγους, με πείνα με αυτοκτονίες παρα να πάνε διπλα στο σπίτι τους. Ανεξήγητο έτσι;; Κι επειδή μάλλον δεν θα ξέρετε ούτε κι αυτό ας το μάθετε. Η Υπατη Αρμοστεία τού ΟΗΕ τα 400 ευρω το μήνα ανα άτομο επίδομα τα προσφερει ΜΟΝΟ για την Ελλαδα. Απορίας άξιο ετσι;; Κι επειδή καλοπροαίρετα μάς ευχηθήκατε να μην βρεθούμε ποτε μετανάστες ή πρόσφυγες, σάς πληροφορώ λοιπόν πως βρεθηκαμε μετανάστες νόμιμα με χαρτιά αλλά εκεί που ΄πήγαμε δεν μάς εδωσαν ούτε ξενοδοχεία με πισίνες και Spa, ούτε δωρεαν ρεύμα νερό τηλέφωνο, ούτε επιδόματα με το τσουβάλι για να λιαζόμαστε όλη μέρα. Να σάς ευχηθούμε κι εμείς με τη σειρά μας να μην βρεθείτε στην θεση τής μητέρας τής Μυρτούς, τού Μανώλη Καντάρη, τής μητέρας τού νεαρού δολοφονημένου απο ανηλικους στού Φιλοπάππου, και τόσων μα τόσων άλλων. Και κάτι τελευταίο. Γιατί ενοχλεί τόσο η επίκληση στην βούληση τού λαού;; Τι πιο φυσιολογικό και δημοκρατικό να ερωτηθεί ο λαός για ενα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.