Αρωματικά & Φαρμακευτικά φυτά. Ο αναξιοποίητος θησαυρός της Ελλάδας – Μάθετε περισσότερα στο 2ο Συνέδριο & Εκθεση Αρωματικών, Φαρμακευτικών φυτών & Μανιταριών που θα γίνει στην Κοζάνη

18 Νοεμβρίου 2019
13:50

Αρωματικά & Φαρμακευτικά φυτά. Ο αναξιοποίητος θησαυρός της Ελλάδας. Μάθετε περισσότερα στο 2ο Συνέδριο & Εκθεση Αρωματικών, Φαρμακευτικών φυτών & Μανιταριών που θα γίνει στην Κοζάνη στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στις 29,30/11 και 1/12.

https://medherbswesternmacedoniagreece.gr

5 σχόλια

  • Αναξιοποίητος θησαυρός !!!
    Καλλιεργούμε εδώ και πολλά χρόνια κρόκο και με την βοήθεια τον βουλευτών Τζιμάνης , Μουμουλίδης , Δημητριάδης άνοιξαν την πόρτα και τώρα θα εξάγουμε και στην Κίνα . Τώρα ο περιφερειάρχης σαν 16 χρόνια συνταξιούχος βουλευτής θέλει εναγώνιος να παρουσιάσει τα αρωματικά φυτά σαν δική του επιτυχία . Τα τριαντάφυλλα που έφερε έχουν αποτύχει παταγωδώς και οι περισσότεροι τα έχουν ξηλώσει.

    • Αυτά θα μας φάνε!!! Με το καλημέρα το θέμα έγινε αμέσως πολιτικό.. Λοιπόν καλά να πάθουμε.. Και μετά ακούς για αδιαθετες ποσότητες τσαγιού και άλλων προϊόντων. Και αφού το έθεσες έτσι θα ήθελα μια ενημέρωση για τις τιμές που περνουν οι κροκοπαραγωγοι. Είναι νωρίς για παχιά λόγια..

  • Καλός ο κρόκος αλλά κοιτάξτε μην αντιγράψουν οι Κινέζοι τα πάντα με το καλημέρα! Μανούλες σ´αυτά αντιγράφουν τα πάντα!!

  • Όταν ο Κασαπιδης ξεκίνησε τα τριαντάφυλλα και αλλα αρωματικά φυτα κάποιοι τον ειρωνευονταν….οι ίδιοι που αργότερα τον μιμήθηκαν η έστω τον παραδέχτηκαν…η ζήτηση του ροδελαιου σε Γαλλία και Ταϊβάν δεν επαρκεί να καλύψει η ποσότητα που παράγεται στη δυτική Μακεδονία και αυτό είναι γεγονός.

    • Θα μπαίναμε μέσα με τα τσαρούχια αν κάναμε πράξη τη συμβουλή του ..
      Αρωματικά φυτά που για αποσταχθουν πρέπει να συνεργαστείς με αγιογδυτες σε Ξηρολίμνη η Βέροια…
      Κοροϊδία σε όλο το φάσμα του πρωτογενή τομέα…
      Αν δεν πατήσουν πόδι οι πολιτικοί για γεωργικά κίνητρα και λογικές τιμές,ξέχνα ότι παράγουμε.
      Εδώ εισάγουμε κηπευτικά και νομίζουμε ότι τρώμε ποιότητα,τέτοια ντουγανια είμαστε…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.