Ανοικτά για τους πολίτες, σε όλη την επικράτεια, την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, 31 στρατόπεδα – Aνάμεσά τους και το στρατόπεδο “Μακεδονομάχων” στην Κοζάνη

18 Νοεμβρίου 2019
14:25

Τις πύλες θα ανοίξουν στους πολίτες 31 στρατόπεδα σε ολόκληρη την επικράτεια την Πέμπτη (21 Νοεμβρίου) με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων που συμπίπτει με τα Εισόδια της Θεοτόκου.

Στα εν λόγω στρατόπεδα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά οπλικά συστήματα του Στρατού και να ενημερωθούν για το σύνολο των δραστηριοτήτων του.

Επίσης, από σήμερα έως την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, λειτουργεί στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών έκθεση σχετικά με την ιστορία των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και προβάλλεται σε βίντεο η επιχειρησιακή τους δραστηριότητα.

Με την ευκαιρία της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν πτήσεις με αεροσκάφη και ελικόπτερα, να πραγματοποιήσουν άλμα με αλεξίπτωτο και άλλες επιχειρησιακές δράσεις, μέσω συστημάτων εικονικής πραγματικότητας (VR SYSTEMS).

9 η ΤΑΞ ΠΖ «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ», Κοζάνη: Έκθεση οπλικών συστημάτων και μέσων, ξενάγηση στο χώρο του Στρδου – ενημέρωση, επίσκεψη α΄ Βαθμιας Δνσης (σχολεία), παράθεση αναψυκτικών

kozan.gr

Ένα σχόλιο

  • Τι να δούμε στο Μακεδονομαχων μήπως έμεινε τίποτα..! Εκτός αν δούμε γενικότερα του χώρο και τα κτίσματα και μας ενημερώσουν κάποιοι αρμόδιοι του Δήμου Κοζανης πως σκέφτονται να αξιοποιηθεί το στρατόπεδο για κοινωνικεσ πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες …

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.