kozan.gr: Είπε το “ναι”, αν και δε συμφωνούσε, ο Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης Ν. Κέφαλος, για τον Καλλιτεχνικό Σχεδιασμό & Οικονομικό Προϋπολογισμό της Παιδικής Σκηνής για το έργο «Το κορίτσι που επιμένει»

19 Νοεμβρίου 2019
10:17

Είπε το “ναι”, αν και δε συμφωνούσε, ο Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης Ν. Κέφαλος, για τον Καλλιτεχνικό Σχεδιασμό & Οικονομικό Προϋπολογισμό της Παιδικής Σκηνής για το έργο «Το κορίτσι που επιμένει».  Ο κ. Κέφαλος, αφού  παρουσίασε στο Δ.Σ. Συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης την εισήγηση του καλλιτεχνικού Δ/ντή κ. Λ. Γιοβανίδη σχετικά με την παράσταση της παιδικής σκηνής για την τρέχουσα θεατρική περίοδο, ενημέρωσε πως δεν τον βρίσκει σύμφωνο η πρόταση, τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια όμως, δεν του δίνουν καμία άλλη δυνατότητα και επιλογή.  Παρακάτω παρουσιάζοντα τα οικονομικά στοιχεία της παράστασης:

 

8 σχόλια

    • Τι σημασία έχει; Σημασία έχει να είναι καλοί επαγγελματίες και να κάνουν μια ποιοτική παράσταση στα παιδιά μας.
      Δεν υπάρχει επαγγελματίας ηθοποιός της περιοχής που να έχει παράπονο τα τελευταία χρόνια ότι δεν συμμετειχε

      • Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ηθοποιοί στην περιοχή, δηλαδή που να ζούν από το επάγγελμα του ηθοποιού. Συνήθως είναι εργαζόμενοι της ΔΕΗ ή έχουν άλλο επάγγελμα για βιοπορισμό και στον ελεύθερο χρόνο τους ασχολούνται με το θέατρο.

        • Επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω πως υπαρχουν πανω απο 15 επαγγελματίες ηθοποιους, νεα παιδιά που ψάχνονται.

  • Με τι συμφωνεί τελοσπάντων ο Κέφαλος; Και γιατί μας αφορά τόσο πολύ; Μήπως μπερδεύτηκε ότι είναι καλλιτεχνικός διευθυντής και όχι διοικητικός;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.