Έγκριση χρηματοδότησης από το LEADER προτάσεων του πρώην δήμου Σερβίων-Βελβεντού που αφορούν τον Δήμο Σερβίων

19 Νοεμβρίου 2019
13:00

Από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώθηκε η ένταξη πράξεων στο «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 -2020»,

Σε αυτές περιλαμβάνονται και οι εντάξεις των κάτωθι προτάσεων για τον Δήμο Σερβίων:

1. Βελτίωση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στον οικισμό Νεράιδας Δήμου Σερβίων, Εγκεκριμένο ποσό: 95.500€.

2. Παρεμβάσεις αναβάθμισης περιπατητικού μονοπατιού για την ανάδειξη του γεωπάρκου στη θέση “Μπουχάρια” της Τ.Κ. Μικροβάλτου, Εγκεκριμένο ποσό: 145.500€.

Αξίζει να σημειωθεί, λόγω της ιδιαίτερης σημασίας για την περιοχή μας, η ένταξη στην Υποδράση 19.2.4.2 – Στήριξη για τη δημιουργία, βελτίωση ή επέκταση τοπικών βασικών υπηρεσιών για τον αγροτικό πληθυσμό, καθώς και των σχετικών υποδομών (ενδεικτικά: παιδικοί σταθμοί, αγροτικά ιατρεία) του Ναυτικό Ομίλου Κοζάνης «Ο Αλιάκμων» για «Προμήθεια ναυταθλητικού εξοπλισμού» με εγκεκριμένο ποσό: 59.446,82 ευρώ, καθώς και του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου «Έλατος» της Δ.Κ. Ελάτης για «Κέντρο αθλοπαιδιών» με εγκεκριμένο ποσό: 100.000 ευρώ.

Ένα σχόλιο

  • Συγχαρητήρια!!!!!! Στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σερβίων για την άψογη μελέτη και στην εταιρία ΑΝΚΟ για την έγκριση.
    Λύνεται το πρόβλημα των συχνών διαρροών και η δυσκολία στην αποκατάσταση των κυβόλιθων
    Τους Ευχαριστώ Δημόσια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.