kozan.gr: Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, στην Πτολεμαΐδα, το συλλαλητήριο, ενάντια στην απολιγνιτοποίηση

20 Νοεμβρίου 2019
10:43

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, στις 17:00, στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο, ενάντια στην απολιγνιτοποίηση. Το συλλαλητήριο διοργανώνει η ΓΕΝΟΠ, η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας και τα υπόλοιπα συνδικαλιστικά σωματεία της ΔΕΗ.

kozan.gr

27 σχόλια

  • οσοι τρωτε και πινετε οικογενειακα για δεκαετιες πηγαιντε! εμεις που ειμαστε γειτονες σας μεσα στην πολη και εχουμε γ εντοπιοτητα,λες να βαλουμε τη γατα μας να κλαιει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    • ναι…οπως διαδηλωνανε και τα ακομματιστα απ τα lidl νδουλικα μακεδονομαχα παιδια του Κουλη
      και ετσι δεν ερχοντουσαν λεωφορεια απο Κατερινη θα ηταν 50 ατομα μολις και με τα βιας.
      Που και απ αυτους τους 50 οι 40 ειναι δεητζηδες!

  • Τώρα κυβερνά η Κανονικότητα τα κεφάλια μέσα.
    Ούτε Ρασοφόροι Ούτε Νεομακεδονομαχοι, Ούτε συμπέθεροι και συμπεθέρες ουτε ουτε ουτε.
    Άκου διαμαρτυρίες, κατσαπλιαδικα πράγματα, μπαχαλάκηδες ειμασται;

  • Βγείτε στον δρόμο για να μπορέσει ο Αδαμίδης να πάρει μια θέση στους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά απεργήστε για να σιγουρέψει την θέση του ο Αδαμίδης . Τα κορόιδα δεν τελειώνουν ποτέ . Γεια σου μάγκα Αδαμίδη

    • Εσυ βγηκες στο δρομο για να διαδηλωσεις για ενα ονομα ενος γεωγραφικου διαμερισματος γιατι εφαγες τον σανο του καθε Ξανθοπουλου που το παιζει αρχηγος σε ενα ντεμεκ απολιτικ κινημα..
      σας επεισαν και καλα για την μακεδονια μας και ψηφισατε Μητσοτακη… τι σοι ακομματιστος ειναι καποιος οταν εν τελει ψηφιζει καποιο κομμα αυτο μονο αυτοι που σας παραμυθιασαν μπορουν να σας το απαντησουν… συνεπως δεν ειστε καλυτεροι απ τους Συριζαιους που δηθεν κραζετε!

      Συλλαλητηρια αυτοι για ενα ονομα που (ξε)πουληθηκε δεκαετιες πριν
      συλλαλητηρια και οι αλλοι για την Δεη

  • Ελεύθερη αγορά δε θέλατε; Φιλελεύθερη πολιτική δεν ψηφίσατε η πλειοψηφία;

    Ε ωραία. Η ΔΕΗ είναι εδώ και πάααααρα πολλά χρόνια ζημιογόνο μαγαζί. Δεν την πληρώνουν οι μπαταχτσήδες και ενώ ουσιαστικά ανέκαθεν ήταν μονοπώλιο μέχρι πολύ πρόσφατα, είναι στο μείον συνέχεια, πράγμα πρωτάκουστο για τα παγκόσμια δεδομένα.

    Βάλε πάνω στο οικονομικό και την καταστροφή και τον καρκίνο που φέρνει στο περιβάλλον και ΠΑΝΩ ΜΑΣ, και γίναμε.

    Καλό κλείσιμο, τα λέγαμε

    • η δεη ειναι στο μειον λογω των ιδιωτων που την αρμεγουν κ της καθε κυβερνησης που την εχει κανει εισπρακτικο μηχανισμο για δημους τελωνειακους ερτ κτλ.τωρα για την φιλελευθερη πολιτικη δεν θα διαφωνησω,δεν γινεται να εισαι με τη ευρωπη κ μετα να κλαιγεσαι.

      • Μα αυτό λέω και εγώ, οι ιδιώτες (μεγαλοεπιχειρηματίες) που ΔΕΝ πληρώνουν όπως και οι δήμοι ή τα κόμματα ή οποιοσδήποτε φορέας που δεν πληρώνει και αφήνει τεράααστια φέσια είναι το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος, όχι τα 70 και τα 100 ευρώ που δεν πλήρωσε το τάδε νοικοκυριό.

        Και συμφωνώ απόλυτα και για τα περί εισπρακτικού μηχανισμού!

  • Πτολεμαΐδα 5,

    Ισχύς 600+μεγαβατ

    Κόστος 1,4 δις

    Ρυποι +

    Ένα ολόκληρο ορυχείο με φουλ προσωπικό να βγάζει λιγνίτη.

    Δηλαδή έξτρα κόστος

    Μονάδα μυτιληναιου

    Ισχύς 800+μεγαβατ

    Κόστος…300 εκατομμύρια (1 προς 4)

    Προσωπικό 40 άτομα

    • σιγουρα δουλευεις στο μυτιληναιο η θες να μπεις στη δουλεια.ο μυτιληναιος ζημιωνει την δεη που οταν θελουν ειναι κρατικη κ οταν θελουν ΑΕ .ρωτα κ μαθε κ μετα γραφε

      • Αν μου έλεγες ότι δεν φταίνε οι υπάλληλοι τη ΔΕΗ αλλά οι συνδικαλιστές της που χρόνια τωρα δεν αφήνουν την εταιρία να αναπτυχτεί γιατί θα χάσουν την πολυπόθητη καρεκλά με τον παχυλό μισθό θα μπορούσαμε να συζητήσουμε

        • η αναφορα σου πιο πανω δεν μιλαει για τους συνδικαλιστες αλλα για το οτι ο ιδιωτης ο καλος που με πιο λιγο προσωπικο θα σας δωσει κ πιο φτηνο ρευμα.ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.Κ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ 40 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ? Α ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ 5?

  • Ουτε οι δεητζηδες δεν θα ειναι.Διοτι οι μισοι υπολογιζουν ποσα θα παρουν απι την εθελουσια και οι αλλοι μισοι εχουν πεσει πανω απο τα βισματα τους για να πανε σε μια καλη δημ.υπηρεσια. Ο κοσμος τους εχει παρει χαμπαρι και τους εχει γυρισει προπολλου την πλατη του!!!

    • Θα του δεις στις 25 του μηνα αν θα ειναι η οχι..
      εμεις παντως θα ειμαστε εκει για να κανουμε αυτο που πρεπει. Εσυ μπορεις να τρεχεις στα ντεμεκ ακομματιστα συλαλλητηρια της ντροπης για το ονομα ενος γεωγραφικου διαμερισματος να διαδηλωνεις για κατι που εχει ξεπουληθει εδω και δεκαετιες και το ξεπουλησαν πρωτοι κιολας αυτοι που κυβερνανε τωρα
      για την ακριβεια οι γονεις τους οταν ηταν στο κομμα… και φαγατε και σανο απο πανω οτι ολα ειναι αχρωματιστα και ακομματιστα και εν τελη ψηφισαν αυτοι Κουλη και η συμφωνια πλεον ειναι κατι που την σεβεται αντι βετου που σας εταζε οτι θα ασκησει!

      Καιρος ειναι να διαδηλωσει η Πτολ/δα και για κατι ουσιωδες και οχι για ενα ονομα..
      γιατι απ αυτο εξαρταται οι ζωες ολων και κυριως η επιβιωση μας. Το αλλο ηταν μια φανφαρα εθνικιστικη που οπως λεει και το ρητο αν θες δεσμα φαε ιδεολογια του τεστιν οταν πειναω δεν μπορω να φαω Μεγα Αλεκους ουτε με καιει αν θα λεγομαι Βορειος η Νοτιος Μακεδονας η Κουαλα Λουμπουρ! Αυτα!

  • Αυτή που ψήφισαν τον κουλη να πάνε να διαδηλώσουν ίσως τους καταλάβει και τους πετάξει κάνα ξεροκοματο ψωμί.

  • Διώξαμε το λύκο και φέραμε την αρκούδα !
    -Κωνσταντινίδης: μόνο φωτό στο fb.
    -Βρυζίδου: παλαμάκια και νέα ταγιέρ.
    -Παπαδόπουλος: εξαγγελίες για διόδια που δε θα γίνουν (όνειρα θερινής νυχτός) και καπέλωμα στους άλλους.
    -Αμανατίδης: προσπαθεί αλλά πολύ λίγος.
    -Κασαπίδης: φωτό με μανιτάρια, προβατάκια και φέρτε υγραέριο να τα ψήσουμε.

    Κρίμα για τον τόπο μας.

  • Ποιος ακριβως θα απεργησει;;;;;οι υπαλληλοι της εταιρειας παντως δυσκολο το βλεπω.ας ξεσηκωθουν μονοι τους και ας αφησουν τον κοσμο απεξω.οταν φιλουσαν κατουρημενες ποδιες για να προσληφθουν δεν ζητουσαν τη βοηθεια του λαου της περιχης το εκαναν κρυφα ας κανουν το ιδιο και τωρα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.