kozan.gr: Κοζάνη: Εκδήλωση, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, με ομιλίες ιστορικού περιεχομένου, πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης 20/11, σε διοργάνωση της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχία (Φωτογραφίες & Βίντεο)

20 Νοεμβρίου 2019
19:56
Κανένα σχόλιο

 

Εκδηλώσεις στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων διοργανώνει η 9η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία.  To απόγευμα της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου στις 18:30, στο κινηματοθέατρο «Φίλιππος» της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κοζάνης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση η οποία περιελάμβανε ομιλίες ιστορικού περιεχομένου από τον Διδάκτορα Ιωάννη Παπαφλωράτο και τον Υποστράτηγο εν αποστρατεία Χρήστο Μπολώση. Η εκδήλωση ήταν πλαισιωμένη από τη Στρατιωτική Μουσική τηΤαξιαρχίας και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου στις 11:00, στην έδρα της Ταξιαρχίας στο Στρατόπεδο «Μακεδονομάχων», θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση του θεσμού «Ανοιχτά Στρατόπεδα», η οποία θα περιλαμβάνει έκθεση οπλικών συστημάτων, υλικών και μέσων, ενημέρωση για το στρατιωτικό επάγγελμα, τις Στρατιωτικές Σχολές, τις ειδικότητες, παροχή βοήθειας στον επαγγελματικό προσανατολισμό και παρουσίαση των συνθηκών διαβίωσης και λειτουργίας των Μονάδων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.