kozan.gr: Συντονισμός δράσεων και παρεμβάσεων για τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” (Φωτογραφία)

21 Νοεμβρίου 2019
04:38

 

Επανεκκίνηση στη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” με σκοπό το συντονισμό των επόμενων δράσεων και παρεμβάσεων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 20/11. Η νέα συντονιστική επιτροπή αλλά και τα πρωτοκλασάτα μέλη της Κίνησης θα επιδιώξουν δράσεις με σκοπό και πάλι το άνοιγμα στην κοινωνία και κατ’ επέκταση την προσωπική επαφή.

11 σχόλια

  • Καμία ουσιαστική επανεκκίνηση της παράταξης δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την άμεση απομάκρυνση Ιωαννίδη.

  • Λαμβάνω τρόφιμα από την κοινωφελή του δήμου Κοζάνης. Μας ενημέρωσαν ότι κάποια κρέατα “χάθηκαν” επί διοικήσεως του Κοζάνη τόπος να ζεις. Μήπως συζητήσατε και για αυτό;

      • Φυσικά και μας ενοχλεί και μιας και το Βελβεντό έκανε την αρχή κάλο είναι να ανεξαρτητοποιηθουν και οι δήμοι Ύψηλαντη και Ελλησπόντου και να γίνει εκεί αουτοδήμαρχος ο Λευτερακης.

  • Απορίας άξιο είναι αν η επανεκκίνηση και προσωπική επαφή θα γίνει από το Λευτέρη..
    Τέσσερα χρόνια έμπαινε στο Δημαρχείο και έβγαινε χωρίς ποτέ καμία επαφή με κανέναν, τώρα θα αλλάξει;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.