Μήνυμα του Βουλευτή ΝΔ Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη για την 21η Νοεμβρίου 2019, ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

21 Νοεμβρίου 2019
14:34

Με περισσό καμάρι γιορτάζουμε και τιμούμε οι ανά το κόσμο Πανέλληνες την μέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Τιμή και ευγνωμοσύνη στον ένδοξο Ελληνικό μας Στρατό, που «όρισε και φυλάει εσαεί Θερμοπύλες» και αποτελεί εγγύηση της Λευτεριάς μας και συνακόλουθα προϋπόθεση οικονομικής προκοπής και ανόδου της πατρίδας μας.

Τα θερμά συγχαρητήρια μου στον ένδοξο Ελληνικό μας στρατό και τις ολόψυχες ευχές μου για υγεία και επιτυχή διαφύλαξη της ακεραιότητας της πατρίδας μας, ιδιαιτέρως σήμερα που ο τόπος μας αντιμετωπίζει την ιταμή προκλητικότητα των «καλών» γειτόνων μας.

6 σχόλια

  • Στάθη για το κλείσιμο τής ΔΕΗ και της περιοχής πού σε ψήφισε και σε έστειλε στην Βουλή έχεις κάτι να πεις;;;
    Να είσαι βέβαιος ότι θα πούμε εμείς στίς επόμενες εκλογές!!!

  • Νεοδημοκράτης ψηφοφόρος σου και δεητζης μόνο τους δεητζηδες πονάει το κλείσιμο κανέναν άλλον. Η επίδειξη πλουτισμού που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν οι δεητζηδεσ έστρεψαν τον κόσμο εναντίον σας. Όπως στρώσατε να κοιμηθείτε.

  • ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΕΗ! ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ… ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΤΕΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.