kozan.gr: O συμπολίτης μας, από την Κοζάνη, Θάνος Τουρτούρας (Σύμβουλος Ηλεκτροκίνησης – Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός Α.Π.Θ.), μας μιλά για τους Φορτιστές Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων, που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης αλλά δεν είναι σε λειτουργία (Bίντεο)

21 Νοεμβρίου 2019
18:28
 
O συμπολίτης μας, από την Κοζάνη, Θάνος Τουρτούρας (Σύμβουλος Ηλεκτροκίνησης – Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός Α.Π.Θ.), μας μιλά για τους 8 Φορτιστές Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων, που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης, αλλά δεν είναι σε λειτουργία. Οι φορτιστές είχαν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης, το 2013-2014, στο πλαίσιο του πολυδιαφημισμένου προγράμματος Green eMotion, με το οποίο κυκλοφορούσαν με ηλεκτρικά αυτοκίνητα διάφοροι παράγοντες της πόλης. Μετά τη λήξη του προγράμματος μέσα στο 2015, οι σταθμοί αυτοί φόρτισης παραμένουν ανενεργοί.

9 σχόλια

    • Εκτός από κολλημένος (για να μη χρησιμοποιήσω καμία υβριστική λέξη) είσαι και τυφλός μάλλον… ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΙ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, ΞΥΠΝΑ

    • Το μόνο που είναι σε λειτουργία είναι τα κόκκινα λαμπάκια, σε μερικούς από αυτούς. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να φορτίσει σ’ αυτούς τους σταθμούς, ούτε καν τα 3 ηλεκτρικά αυτοκίνητα του δήμου Κοζάνης.
      Στην Κοζάνη κυκλοφορούν -εκτιμώ- 6 ηλεκτρικά αυτοκίνητα, 3 του δήμου και 3 ιδιωτών.

  • Βεβαια να πούμε οτι εντος του αμαξοστασίου του Δήμου στον Νιάημερο,λειτουργούν 3 φορτιστές (απο φωτοβολταϊκά και απο το δίκτυο) που φορτιζουν τα 3 ηλεκτροκίνητα golf που διαθέτει ο Δήμος Κοζάνης !!!!

    • Εξαιρετική η πρωτοβουλία αυτή του δήμου, ας ελπίσουμε πως θα εξελιχθεί καλύτερα απ’ ότι οι σταθμοί φόρτισης του προγράμματος Green eMotion. Σκέψου, Μήκα, να μπορούσαν να φορτίσουν ΚΑΙ στους 8 σταθμούς τα ηλεκτροκίνητα του δήμου, πόσο πιο χρήσιμα θα ήταν για τους χρήστες τους!

  • Όταν σε μια χώρα οι τοπογράφοι μιλούν για ηλεκτροκίνηση και οι ηλεκτρολόγοι για οικόπεδα κάτι δεν πάει καλά!!

  • Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ενεργειακά είναι μια ανοησία. Και τα υλικά που χρειάζονται θα εξοντώσουν πλήρως τον πλανήτη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.