Φλώρινα: Είναι 80 ετών, δεν έχει εκδοθεί η σύνταξή του και ζει σε ένα σπίτι από άχυρα

22 Νοεμβρίου 2019
03:50

 

Στη Φλώρινα, ένας 80χρονος, του οποίου η σύνταξη δεν έχει ακόμη εκδοθεί, είναι αναγκασμένος να ζει σε ένα σπίτι που φτιάξει μόνος του με άχυρα. Σε αυτό το σπίτι ζει περίπου έναν χρόνο. Αυτό που ζητά να εκδοθεί η σύνταξή του.

 

Πηγή ΕΡΤ

5 σχόλια

  • Ο εξευτελισμός και η παρακμή μιας κοινωνίας φαίνεται και αποδεικνύεται από τον τρόπο που αυτή φέρεται στους ηλικιωμένους και στα παιδιά της. Δυστυχώς τα λόγια είναι περιττά για την περίπτωση αυτού του περήφανου ανθρώπου τον οποίο όλοι μας θα πρέπει να βοηθήσουμε για να βγει από το τέλμα. Ντροπή μας!!!
    Ποιος ο λόγος ύπαρξης ενός ανάλγητου κράτους; Η σίτιση και η διαμονή παράτυπων μεταναστών εντελώς ξένων προς την πατρίδα μας;

    • Σιγά να μην το κατάλαβες για ποιον λόγο αυτός ο άνθρωπος βρέθηκε σε αυτήν την θέση.
      Ούτε βέβαια το τι έκανε η Πρόνοια για αυτόν;

      • Είπε για να πει ο Ραγιάς δημόσιος υπάλληλος, που από την πολύ παιδεία που έχει λάβει στην ζωή του, νοιάζεται για τους συνανθρώπους του μέχρι εκεί που φτάνει το μικρό του νοιχάκι!

  • Μην τα βάζετε όλοι με την Πρόνοια,τι να κάνουν δηλαδή πέρα απ’ ότι δίνει το κράτος;αν δεν υπάρχουν υποστηρικτικές δομές οι κοινωνικοί λειτουργοί τι να κάνουν να παεριθαλπτουν τα περιστατικά οι ίδιοι;όσον αφορά την παράνοια που επικρατεί στη διαχείριση των μεταναστών εδώ ναι,να πούμε ότι ηλικιωμένοι διαβιούν σε εξαθλίωση και παρατυποι αλλοδαποί έχουν προνόμια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.