kozan.gr: Δεν προσχωρεί στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως άλλοι – πρώην – σύντροφοί του, ο εν ενεργεία Συντονιστής των ΑΝΕΛ στην Π.Ε. Κοζάνης και πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες κ. Άρης Βατάλης (Βίντεο)

22 Νοεμβρίου 2019
07:06

 

Δεν προσχωρεί στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως άλλοι πρώην σύντροφοί του, ο εν ενεργεία Συντονιστής των ΑΝΕΛ στην Π.Ε. Κοζάνης, πρώην μέλος του Δ.Σ της ΔΕΗ και πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες κ. Άρης Βατάλης. Δείτε τι είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FLASH (flash-tv.gr), το βράδυ της Πέμπτης 21/11:

4 σχόλια

  • Το σύνηθες είναι σήμερα να είσαι λίγο πιο δεξιά από την δεξιά και να θεωρείς ότι η σημαία είναι το σύμβολο τις χωράς σου και αύριο να γίνεις αριστερός και να πιστεύεις ότι είναι ένα κομμάτι πανί και γενικότερα να πιστεύεις στην καρέκλα. Υπάρχουν πολλές καρέκλες , δεξιές , αριστερές , κεντρώες και όλες τους είναι πολύ βολικές. Με τον Βατάλη δεν ανήκουμε στον ίδιο πολιτικό χώρο αλλά θεωρώ έντιμη την στάση του

  • Ποιός είναι ρε παιδιά ο Βατάλης που τον παίζετε στα ΜΜΕ; Ένας κομματικός παρατρεχάμενος είναι, όπως τόσοι άλλοι, που ζητούν δημοσιότητα και εξουσία…

  • ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ; ΜΗΠΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ;;ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΓΚΟΛΙΘΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ;ΠΟΥ ΠΑΜΕ; ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.