Σύλλογος Εθελοντών αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα Ελπίδας: Ευχαριστήριο στο Δήμο Κοζάνης για τις εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο του νέου γραφείου του συλλόγου (Φωτογραφίες)

22 Νοεμβρίου 2019
13:07

Όμορφη μέρα σήμερα με την συμμετοχή του Δήμου Κοζάνης, την τεχνική υπηρεσία και τους εξαιρετικούς εργαζόμενους που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, προσφέροντας εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο του νέου γραφείου του συλλόγου μας μετά από παραχώρηση του ΟΣΕ.

Είμαστε σε εγρήγορση και ευελπιστούμε σε λίγες μέρες να κάνουμε και τα εγκαίνια χάρη στην προσφορά των μελών των φίλων και χορηγών μας που έτσι απλόχερα προσφέρουν ο καθένας αυτό που μπορεί.

Ευχαριστούμε!!

 

 

 

5 σχόλια

    • Μη γράφετε μόνοι σας σχόλια. Αφήστε τους άλλους να σας κρίνουν.
      Παρεμβάσεις χωρίς σχέδιο και χωρίς ουσία.
      Την άνοιξη τα Χορτα θα είναι πάλι ένα μέτρο.
      Τζάμπα μεροκάματα και τζάμπα πετρέλαιο .
      Σημανδρακο λάθος κίνηση εντυπωσιασμού.

  • Ποιος ακριβώς ειναι ο λογος ύπαρξης 5ων συλλόγων αυτών; Σε καθε χώρα αλλα και εδω οτι εχει σχέση με αιμοδοσία καλύπτεται στα νοσοκομεία. Εξάλλου υπαρχει σταθμός αιμοδοσίας σε καθε νοσοκομειο της χώρας.

  • Φέρτε κανένα τρενο.Για αυτό φτιάχτηκε ο χώρος εξαρχής.Μπορεί να γινει ενα μικρό μουσείο σχετικα με τα τρένα και την ιστορία του σταθμου.Φαντάζομαι υπαρχουν μερικοί που θα ήθελαν να μάθουν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.