Η πρώτη δήλωση του, νέου διοικητή του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, Στέργιου Γκανάτσιου, στο kozan.gr

22 Νοεμβρίου 2019
19:16

 

Η πρώτη δήλωση του νέου διοικητή του Μαμάτσειου Νοσοκομείο Κοζάνης, Στέργιου Γκανάτσιου, στο kozan.gr: “Με τιμά  πράγματι η επιλογή του Υπουργού Υγείας για τη θέση του διοικητή του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης. Να πω ότι, στην προκήρυξη, υπέβαλα τα χαρτιά μου, όχι με το σκεπτικό να κάνω κάποια νέα καριέρα στο νοσοκομειακό τομέα, διότι η καριέρα δεν είναι κάτι που μου λείπει. Ο βασικός λόγος που υπέβαλα την αίτηση είναι για να μπορέσω να βοηθήσω τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας στο τομέα της υγείας. Διαδέχομαι στη θέση της διοίκησης έναν παιδικό γνωστό και φίλο, ο οποίος θεωρώ ότι έβαλε το δικό του λιθαράκι στη δύσκολη περίοδο που διένυε η χώρα κατά τη διάρκεια της θητείας του. Εγώ αυτό που θέλω να υποσχεθώ στους πολίτες είναι ότι  θα παλέψω με όλες  μου τις δυνάμεις για να σταθώ αρωγός στα θέματα υγείας που πιθανώς ν’ αντιμετωπίσουν”.

kozan.gr

44 σχόλια

    • Ρουμανια τελείωσε και παλι ρουμανια ρεεεε ολοι αυτοι πανε μπροστά και εσυ κανεις καταλήψεις και ολα τωρα βγαίνουν στη φοραα για τα ελληνικα Πανεπιστήμια που τα είχατε και πρότυπά…ασυλο μια ζωη καθ πτυχιο σε καμια δεκαρια χρόνια !!!!???

  • ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΊΣΚΟΥΜΕ….ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο Κ.ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΘΑ ΜΑς ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

      • Για να μιλήσουμε με αριθμούς και όχι αόριστα. Ο κ. Γκανάτσιος αριθμεί 27 επιστημονικά άρθρα με 64 ετεροαναφορές και h-index 4. Αν συγκριθεί, για παράδειγμα, με τον (πολύ νεώτερό του) σημερινό πρύτανη του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ο οποίος αριθμεί 8 επιστημονικά άρθρα με 1060 ετεροαναφορές και h-index 19, προκύπτουν αβίαστα συγκεκριμένα συμπεράσματα.

        Πηγή: Scopus

          • Είστε μανούλες και στα ψέματα ατιμούληδες; και δε μάθατε καλά και την πρόσθεση και την αφαίρεση στη Β’Δημοτικού. Ο Γκανάτσιος έχει περισσότερες από 120 εργασίες και 9 βιβλία.Επί πλέον δε, όψιμα επιστημονάκια ,αυτό είναι σημαντικό μεν, αποτελεί όμως απλά, μόνο το συγγραφικό κομμάτι του επιστημονικού έργου.Βέβαια τόσα ξέρετε τόσα αμολάτε.Για όλα τα επόμενα κομμάτια του επιστημονικού έργου,(διοίκηση επιστημονικών ή ερευνητικών μονάδων π.χ. ας πούμε!) ή είστε άσχετοι, ή κάνετε το μισόχαζο. Επειδή απλά κι εκεί ο Γκανάτσιος παίζει στο champions league, ενώ κάποιοι άλλοι τώρα ξεκινούν από τα τσικό.Δεν πειράζει! Πάρτε κάνα παυσίπονο,κάνα ηρεμιστικό και σιγά-σιγά και με βαθιές αναπνοές, θα σας περάσει. (Κι αν δεν ξέρετε να ψάχνετε μη χάνεστε)

  • Κοντος ψαλμος Στεργιο.
    Θα φανεις σε λιγο καιρο κι εσυ τι θα “προσφερεις” στον τοπο και στους πολίτες…
    Δεν μας εκατσε η πρυτανεια, ας μην παει χαμενο το παλικαρι…

  • Γι αυτό η χώρα αυτή δεν θα πάει ποτέ μπροστά!! Έχω φύγει εδω και 6 χρόνια στη Γερμανία λόγω του brain-drain.Όταν στην Ευρώπη είναι απαραίτητο το διδακτορικό στη διοίκηση υγείας και επιχειρήσεων για να διοικήσεις και το πιο μικρό νοσοκομείο σε κάποια κωμόπολη εμείς βάζουμε διοικητές τους αποτυχημένους υποψήφιους βουλευτές ή κάποια κομματκά στελέχη που δεν μπορεσαν να βολευτούν κάπου αλλού. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Ελλάδα!!!!

  • Τα Ανθρωπακια ξεχνάνε κ. ΓΚΑΝΑΤΣΙΟ τι κάνατε για την πόλη της Κοζάνης επί της περιόδου που είσαστε Πρόεδρος ΤΩΝ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ Που τους φέρατε ορισμένες χιλιάδες φοιτητές γιατί η πόλη της Κοζάνης θα ήταν ΧΩΡΙΌ Ακόμη δυστυχώς και όχι μόνο όπως και στην Καστοριά Πτολεμαΐδα Φλώρινα Γρεβενά και τότε δεν νομίζω να είχατε την εμπειρία αλλά τα καταφέρατε όπως πιστεύω και τώρα καλη δύναμη στο έργο σας

  • Η ιστορία επαναλαμβάνεται … Ο απερχομενοσ Γ Χιωτιδης αποτυχών υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγινε διοικητής όντας συνταξιούχος . Ο Σ Γκανάτσιος …δεν τουκατσε η πρυτανεία με τη ΝΔ μπαίνει διοικητής στο νοσοκομείο . Και οι δυο καμία σχέση με την υγεία ..!

  • Όπως βλέπω κ. ΓΚΑΝΑΤΣΙΟ Έχετε πολλούς φίλους που μιλούν και γράφουν Με τό Όνομα ΑΝΏΝΥΜΟΣ Προφανώς δεν θα έχουν τό ΣΘΈΝΟΣ Για να μιλήσουν η να γράψουν ΕΠΏΝΥΜΑ Η εν λόγω κύριοι μα τή τους έχετε κάνει τέλος πάντων και φοβούνται χαχαχα ??? Αλλά όπως γνωρίζουμε στην Ελλάδα η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΦΟΡΟΎΣΕ ΠΆΝΤΑ ΜΑΣΚΑ. Καλή Δύναμη στο έργο σας και ΥΠΟΜΟΝΉ

  • στοιχεία του επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη μακρυά από πολιτευτές και κομματικά στελέχη της Ν. Δημοκρατίας

  • Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ για τους γνωρίζοντες, είναι μια καλή επιλογή ως Διοικητής του Νοσοκομείου μας. Λάτρης της ποιότητας, της συνεργασίας, της ειλικρίνειας, της συναίνεσης, με επικοινωνιακό ταλέντο και σύγχρονο τρόπο αντίληψης. Πάντα έχει τον χρόνο και δείχνει κατανόηση για τους φίλους του αλλά και για τους συμπατριώτες μας. Είναι συμπονετικός και συναισθηματικά Ευφυής. Πιστεύω ότι στη σκέψη του, στις πράξεις του αλλά και στην ανάληψη ευθύνης για να διοικήσει το Νοσοκομείο μας, βαραίνει το χρέος που έχει απέναντι στους συμπολίτες μας.
    ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.