kozan.gr: Τον συγγραφέα Ηλία Παπαμόσχο, φιλοξένησε, το απόγευμα της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

22 Νοεμβρίου 2019
19:34
Κανένα σχόλιο

Τον συγγραφέα Ηλία Παπαμόσχο, με καταγωγή από την Καστοριά, νικητή του κρατικού βραβείου διηγήματος το 2016, με το έργο  “Η αλεπού της σκάλας και άλλες ιστορίες, φιλοξένησε, το απόγευμα της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων “Λογοτεχνικά πορτραίτα” , σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φιλολόγων Κοζάνης. Για τον συγγραφέα μίλησαν ο Γρηγόρης Κοντός, φιλόλογος, η Κωνσταντίνα- Μαλαματή Κουμουσίδου, φιλόλογος.

Ο Ηλίας Λ. Παπαμόσχος γεννήθηκε το 1967 στην Καστοριά. Σπούδασε στο Τμήμα Γεωλογίας Πατρών και στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας το 1993. Εργάστηκε ως βιβλιοϋπάλληλος στην Αθήνα και από το 1997 επέστρεψε στη γενέτειρά του, όπου ζει μέχρι σήμερα. Τα μέχρι σήμερα έργα του είναι:

(2015) Η αλεπού της σκάλας και άλλες ιστορίες, Κίχλη
(2011) Ο μυς της καρδιάς, Μεταίχμιο
(2009) Λειψή αριθμητική, Κέδρος
(2005) Του χρόνου κυνήγια, Κέδρος
(2004) Καλό ταξίδι, κούκλα μου… και άλλες ιστορίες, Κέδρος
Συμμετείχε και στα συλλογικά έργα:

(2017) Διαφορετικότητα, Πήλιον Όρος
(2013) Μήτηρ Θεού, μητέρα των ανθρώπων, Η Καθημερινή
(2007) Είμαστε όλοι μετανάστες, Εκδόσεις Πατάκη

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.