kozan.gr: Η πρώτη δήλωση του νέου διοικητή του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, Σ. Παπασωτηρίου

22 Νοεμβρίου 2019
22:54

Θέλω να ευχαριστήσω καταρχήν τον υπουργό Υγείας κ. Κικίλια για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την επιλογή μου ως νέου διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας. Αποτελεί για μένα τιμή, αλλά και μέγιστη πρόκληση, να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στη Δυτική Μακεδονία και να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στους πολίτες της Περιφέρειας μας. Σ αυτόν των αγώνα Θέλω συμπαραστάτες μου όλο το προσωπικό του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου – ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό – και είναι σίγουρο πως θα έχουμε αγαστή συνεργασία.

Ένα σχόλιο

  • Συγχαρητήρια Κε Παπασωτηριου ας ελπίσουμε πως θα κάνετε κάτι με νέα ενίσχυση ανθρώπινου δυναμικού στο νοσοκομείο μας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.