Απόφαση Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας: “ΟΧΙ στο κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ”

24 Νοεμβρίου 2019
17:30

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων της Δ.Ε.Η. και παίρνει θέση ενάντια στο κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων .

Η υποβάθμιση της περιοχή μας δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

Καλούμε τα μέλη μας να συμμετέχουν ενεργά στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας.

6 σχόλια

    • Αποφαση κομπλεξικης κοινωνιας θες να πεις που δεν εχει γνωση το πως συνεβαλε η δεη στο νομο κοζανης. Το 40% του ΑΕΠ της περιοχης προερχεται απο τη δεη. Καθηστε εσεις οι εξυπνακηδες πικροχολοι και αναλογιστειτε ποσοι εχουν εργασια κοντα στη δεη και δε μιλαω μονο για εργαζομενους δεη αλλα για επιχειρησεις. Μηχανουργεια, βουλκανιζατερ, ανταλλακτικα μηχανηματων, τυπογραφεια, συνεργεια αυτοκινητων-φορτηγων, μεταφορικες, γερανοι, ιδιωτες φορτηγατζηδες και πολλοι αλλοι. Αρα εσυ κωστα ισως εργαζεσαι εκτος νομου στη nasa η καπου αλλου και πιπιλας την καραμελα του καθε κομπλεξικου αρχοντοχωριατη που ειναι εναντια στη δεη που σε αυτην οφειλεται η αναπτυξη της περιοχης.

  • Από που και ως που αυτό είναι “απόφαση”; Ποιός σας ρώτησε και από που και ως που;

    αχαχαχαχα θα μας τρελάνετε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.