kozan.gr: Αποκλειστικό: “Παγώνει”, προς το παρόν(;), η χρήση του νέου λογοτύπου του Δήμου Κοζάνης – Το Συμβούλιο Τοπωνυμιών ενέκρινε με ομόφωνη απόφασή του, το νέο επίσημο δηλωτικό σήμα – έμβλημα του Δήμου Κοζάνης, υπό την προϋπόθεση της ενιαίας χρήσης του σε όλο το Δήμο και τα Νομικά Πρόσωπα – Πρακτικά αυτό σημαίνει πως μέχρι να απαλειφθούν και να καταργηθούν τα λογότυπα των υπολοίπων Νομικών Προσώπων “ΠΑΓΩΝΕΙ” η χρήση του νέου λογοτύπου – Για πόσο διάστημα, μένει να το δούμε, ενώ δε μπορεί να αποκλεισθεί η περίπτωση και της μη χρήσης του, εάν κι εφόσον νομικά επιτρέπεται κάτι τέτοιο, καθώς ο νυν Δήμαρχος Κοζάνης διαφωνούσε με τη συγκεκριμένη επιλογή λογοτύπου – Προσωρινά, μέχρι να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, ο Δήμος Κοζάνης θα χρησιμοποιεί για λογότυπο το εθνόσημο

25 Νοεμβρίου 2019
08:54

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kozan.gr, το Συμβούλιο Τοπωνυμιών εξέτασε το αίτημα του δηλωτικού σήματος/εμβλήματος από το Δήμο Κοζάνης – όπως αυτό είχε προκύψει μετά από διαγωνιστική διαδικασία ανοιχτού πανελλήνιου διαγωνισμού – και το ενέκρινε ΟΜΟΦΩΝΑ, υπό την προϋπόθεση της ενιαίας χρήσης του σε όλο το Δήμο και τα Νομικά Πρόσωπα. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ούτε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, η οποία έκανε χρήση διαφορετικού λογοτύπου, αλλά ούτε κανένα από τα παρακάτω Νομικά Πρόσωπα, εκ των οποίων τα περισσότερα έκαναν, επίσης, χρήση διαφορετικών λογοτύπων, μπορούν να συνεχίσουν να τα χρησιμοποιούν εφόσον κι εάν ο Δήμος Κοζάνης αποφασίσει να κάνει χρήση του νέου λογοτύπου. Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Κοζάνης είναι: η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κοζάνης (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ), η Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης, η Σχολική Επιτροπή Α/Θμιας Εκπαίδευσης, η Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης κι η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευση και Αποχέτευση Κοζάνης (ΔΕΥΑΚ). 

Τι σημαίνει όμως πρακτικά η απόφαση αυτή; Πως, ΣΙΓΟΥΡΑ, μέχρι να απαλειφθούν και να καταργηθούν τα λογότυπα των υπολοίπων Νομικών Προσώπων, “ΠΑΓΩΝΕΙ” η χρήση του νέου λογοτύπου. Πόσο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί για να χρησιμοποιηθεί, εν τέλει, το νέο λογότυπο, κανείς δε μπορεί να πει με βεβαιότητα,  ενώ δε μπορεί να αποκλεισθεί η περίπτωση και της μη χρήσης του, εάν κι εφόσον νομικά επιτρέπεται κάτι τέτοιο, καθώς ο σημερινός Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, ως επί κεφαλής της αντιπολίτευσης, την προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο, διαφωνούσε με τη συγκεκριμένη επιλογή λογοτύπου. Προσωρινά, μέχρι να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, ο Δήμος Κοζάνης θα χρησιμοποιεί για λογότυπό του, το εθνόσημο.

22 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.