Γ. Αδαμίδης: “Καταργούν συλλογικές συμβάσεις ΣΣΕ και κόβουν μισθούς για να αγοράσουν αυτοκίνητα πολυτελείας στα νέα Golden boys”

25 Νοεμβρίου 2019
09:58

Καταργούν συλλογικές συμβάσεις ΣΣΕ και κόβουν μισθούς για να αγοράσουν αυτοκίνητα πολυτελείας στα νέα Golden boys. Στο νομοσχέδιο με τον βαρύγδουπο τίτλο 《εκσυγχρονισμός της ΔΕΗ》 καταργούν την Υπουργική Απόφαση ΚΥΑ που καθόριζε τα ανώτατα όρια κυβισμού των αυτοκινήτων. Αυτή είναι η νέα πολιτική προμηθειών που θέλουν να εφαρμόσουν στον όμιλο ΔΕΗ. Ντροπή τους.

 

13 σχόλια

  • Σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο, τα “golden boys” πληρώνονται καλά και τους δίδονται και παροχές όπως αυτοκίνητο για προσωπική χρήση. Μόνο στην ΔΕΗ ένα “golden boy” πληρώνεται όσο ένας τεχνίτης που πλαφοναρει. Γι’αυτό και όσοι έχουν όρεξη για δουλειά φεύγουν στον ανταγωνισμό.

    Δυστυχώς το νομοσχέδιο ήταν πολύ συντηρητικό και αδικεί τους τομεάρχες οι οποίοι αν θέλουμε να πάει μπροστά η επιχείρηση πρέπει να τους συμπεριφερθεί η επιχείρηση σαν “golden boys”

  • πήγαινε δούλεψε εσύ πρώτα Αδαμίδη!!!
    Μάλλον το έπαιζες συνδικαλιστής !!!!
    καταστρέψατε την καλύτερη επιχείρηση.

  • Αλήθεια κάποιοι που δανείζονται κάτι σκουρόχρωμα fiat tipo από την επιχείρηση κυκλοφορούν στην Αθήνα και στην ενδοχώρα είναι ηθικό και νόμιμο!! Αναρωτιέμαι αλήθεια…..,

  • Το θέμα δεν είναι ο Αδαμίδης και η συνδικαλιστές αλλά το ύφος της νεας κυβέρνησης που αλλα έλεγε προεκλογικά και αλλά κανει.

    • ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ.ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΛΕΞΗ!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.