ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗΣ Ο.Ε-DIOSKURIDES
ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ
ΑΝΝΑΡΑΧΗ.Δ.ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ-ΚΟΖΑΝΗ
ΤΗΛ.2463061700
https://www.dioscurides.gr/
[email protected]

Stand No1

Στην πλούσια χλωρίδα του τόπου μας κρύβονται πολλά μυστικά υγείας και ευεξίας που παραμένουν ‘’κλειδωμένα’’ στην παράδοση μας και είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα.

Το 2005, ιδρύθηκε η ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗΣ ΙΚΕ στον Δήμο Μουρικίου του Νομού Κοζάνης, με σκοπό την καλλιέργεια, παραγωγή και μεταποίηση αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, καθώς και προϊόντων που βασίζονται σε αυτά (δρόγες, αφεψήματα, ροφήματα, συμπληρώματα διατροφής, ποτά, αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα, καλλυντικά κτλ.) και χρησιμοποιούνται για την σωματική υγεία και ευεξία.

Η ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗΣ ΙΚΕ αποτελεί μία μονάδα σύγχρονη, καθετοποιημένη, μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα, πιστοποιημένη με ISO 22000 και FSSC22000 , που καλλιεργεί, μεταποιεί και παράγει προϊόντα που είναι τοποθετημένα σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί η εταιρεία είναι αυστηρά Ελληνικές και καλλιεργούνται από εκπαιδευμένους αγρότες με τα πρότυπα της ολοκληρωμένης διαχείρισης, σε επιλεγμένες περιοχές στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.


ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ
ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 54500
ΤΗΛ.2310780078
www.pavlidis-cu.com
[email protected]

Stand No2

Εξειδικευόμαστε σε υψηλής ποιότητας κατασκευές, ειδικότερα στους ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΕΣ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛΗΣ , βάζοντας μας ΠΡΩΤΟΥΣ στην αγορά επεξεργασίας χαλκού και ίνοξ.

Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει :

– Ολοκληρωμένα συγκρότηματα αποστακτήρων αιθέριων ελαίων υδροαπόσταξης-υδροατμοαπόσταξης με ατμολέβητα, εκχυλιστήρες, ξηραντήρες, πασαρέλες, δεξαμενές αποθήκευσης, καρότσια κ.α.

– Ολοκληρωμένα συγκρότηματα αποστακτήρων τσίπουρου-τσικουδιάς-ούζου, βιομηχανικούς αποστακτήρες με ατμολέβητα (απλούς-κλασματικής απόσταξης).

– Εστίες θέρμανσης προπανίου ξύλου πετρελαίου, και κοφινίδες για πέλλετ και πυρινάκι.

– ΚΑΖΑΝΙΑ ΒΡΑΣΜΟΥ ΠΕΤΜΕΖΙ ΚΑΙ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

Δίνοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στην εταιρία μας κατασκευάζουμε αποστακτήρες έχοντας πάντα υπόψιν την ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ του κράτους χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας με ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ και με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά (CE) .

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΚΤIΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΛΙΑΣ ΙΜΕΡΩΝ
Δ.ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ-ΚΟΖΑΝΗΣ 50100
ΤΗΛ.2464022131
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Stand No3

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιμέρων είναι συνεταιριστική οργάνωση αγροτών του Τ.Δ Ιμέρων του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού της Π.Ε. Κοζάνης. Ο Συνεταιρισμός  ιδρύθηκε το 1933 από παραγωγούς της κοινότητας Ιμέρων Σερβίων Κοζάνης με σκοπό την οργάνωση και προώθηση των αγροτικών προϊόντων τους.

Στόχος η διαφύλαξη των συμφερόντων των συνεταιρισμένων και η διαφύλαξη της υψηλής ποιότητας των προϊόντων που παράγονται στα Ιμερα. Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην τυποποίηση και διάθεση των προϊόντων αυτών, όπως το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, την επιτραπέζια ελιά και τα παράγωγα αυτής.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιμέρων το 2005 ξεκίνησε τη κατασκευή του σύγχρονου ελαιοτριβείου το οποίο ολοκληρώθηκε το 2006 και εμπλουτίζεται κάθε χρόνο μέχρι και σήμερα με μηχανήματα νέας τεχνολογίας, δίνοντας ακόμη περισσότερα κίνητρα στους παραγωγούς για δυναμικές καλλιέργειας ελιάς. Μέχρι και σήμερα καλλιεργούνται περίπου 2000 στρέμματα που αναλογούν σε 50.000 ελαιόδενδρα.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιμέρων για την παραγωγή του λαδιού που κυκλοφορεί στο εμπόριο με την ονομασία «Ελαιόλαδο Ιμέρων» χρησιμοποιεί ως πρώτες ύλες μόνο προϊόντα από τα ίμερα και ειδικά προερχόμενα από τους συνεταιριστές της , ώστε να διαφυλάττει την υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος. Tο ελαιόλαδο διακρίνεται από αρκετό φρούτο και χορτάρι στη γεύση, με στοιχεία ανθών και αχλαδιού στη μύτη αλλά και την άριστη ποιότητα λαδιού που έχει σχεδόν μηδενική οξύτητα και δικαίως ονομάζεται έξτρα παρθένο.

ΤΣΙΜΤΣΙΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ-GRECABOTANIKA
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ-ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΗΣ ΡΙΓΑΝΗΣ ΘΥΜΑΡΙΟΥ ΤΣΑΙ
ΑΙΟΛΟΥ 6 ΚΟΖΑΝΗ
ΤΗΛ.6942271011
www.grecabotanica.gr
[email protected]

Stand No4

Greca Botanica, ένα σύγχρονο όραμα δυναμικής καλλιέργειας ελληνικών αρωματικών φυτών!
Στόχος της οικογενειακής επιχείρησης που καλλιεργεί 50 στρέμματα αρωματικών φυτών στην περιοχή της Κοζάνης είναι η υψηλή ποιότητα.
Η Greca Botanica χρησιμοποιεί τις καταλληλότερες μεθόδους καλλιέργειας, συγκομιδής, ξήρανσης, μεταποίησης και εμπορίας και ακολουθεί πρακτικές βιολογικής γεωργίας πιστοποιημένες από την TÜV AUSTRIA HELLAS.


ΑΝ.ΣΥΝ ΚΡΟΚΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΡΟΚΟΣ 50100
ΤΗΛ.2461063283
www.safran.gr
[email protected]

Stand No5

ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΤΣΟΠΡΑ –ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ
ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ-ΧΥΜΟΙ-ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ
ΚΟΡΗΣΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 52052
WWW.AGROKTIMATSOPRA.GR
[email protected]

Stand No6

Στην Κορησό Καστοριάς και σε υψόμετρο 1050 μέτρων στο βουνό Αμάραντος βρίσκεται το Αγρόκτημα Τσόπρα. καλλιεργούμε, Κάστανα, Κράνα, Βατόμουρα,Τσάπουρνα, Σμέουρα,  Μύρτιλα, και  Γκότζι Μπέρι. Εφαρμόζοντας  στο κτήμα μας σύγχρονες μεθόδους οικολογικής καλλιέργειας, υπό την καθοδήγηση ειδικών, προσφέρουμε ασφαλή προϊόντα ,  με απολαυστική γεύση.  Μεταποιούμε μέρος της παραγωγής μας από τα Γκότζι Μπέρι σε μαρμελάδα και από τα Μύρτιλα και Τσάπουρνα σε χυμό τα οποία ήδη διατίθενται στην αγορά.


ΣΥΝΕΠΙΧΕΙΡΩ
Αμανατίδου Ευδοκία
Οικονομολόγος – Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Μερκούρη Κυρατσού 3, Κοζάνη
2461302805 , 6980018991
www.synepixeiro.gr
[email protected]

Stand No7

Η επιχείρηση “Συνεπιχειρώ” ιδρύθηκε με στόχο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών σε επιχειρήσεις του πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή τομέα. Ειδικεύεται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε πολλούς και διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας, καλύπτοντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων και άλλων φορέων σε θέματα οργάνωσης, ανάπτυξης, χρηματοδότησης και marketing.

Σχεδιάζουμε εξειδικευμένες λύσεις ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη μας. Η μεθοδολογία μας έγκειται στην βελτίωση όλων των επιχειρηματικών πρακτικών και ταυτόχρονα στην αναβάθμιση των επιχειρησιακών λειτουργιών. Η συνέπεια και η προσήλωση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας αποτελούν βασικούς μας στόχους.

Με εμπειρία, επαγγελματική γνώση και επάρκεια, διασφαλίζοντας την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σε θέματα οργάνωσης επιχειρήσεων, επιδοτούμενων προγραμμάτων ανάπτυξης επιχειρήσεων, εκπόνησης και υλοποίησης business plan και χρηματοοικονομικών μελετών, σας εξυπηρετούμε σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα ασχολούμαστε με :

Κατάρτιση Επιχειρηματικών Σχεδίων
Επιδοτήσεις – Επενδυτικά Προγράμματα – Χρηματοδοτικά Εργαλεία
Μελέτες Βιωσιμότητας / Σκοπιμότητας
Οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων
Ένταξη σε συνεργατικά σχήματα για την ανάπτυξη καινοτομιών και την προστασία του περιβάλλοντος
Σύσταση και ενίσχυση ομάδων και οργανώσεων παραγωγών
Σχεδιασμός / Ανάπτυξη Συστημάτων Πιστοποίησης


ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ CAN.I.BI
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΝΑΒΗΣ
ΤΗΛ. 6980989157

Stand No8

Η εταιρεία CAN.I.bi ιδρύθηκε το 2018 και εδρεύει στην Κοζάνη. Ο σκοπός της ίδρυσης της  είναι  να διερευνά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της βιομηχανικής κάνναβης στον αγρό, να αναπτύσσει γνώσεις  σε ότι σχετίζεται με την κάνναβη και να φέρει αποτελέσματα  με στόχο προϊόντα  υψηλής ποιότητας.

Τα προϊόντα του αγροδιατροφικου τομέα θα παράγονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας και τα υποπροϊόντα του ανθού σε άρτια εξειδικευμένους συνεργάτες. Στόχος της εταιρείας είναι να προμηθεύει  διευρυμένα της ελληνικές αγοράς αλλά και της αγορές του εξωτερικού.


ΜΠΑΓΚΑΤΖΟΥΝΗΣ – EL-GRECO
THΛ.2461036902
ΒΑΤΕΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ 50100
www.bagatzounis.com
[email protected]

Stand No9

Η Μάρκος Μπαγκατζούνης & Υιοί ΑΕΒΕ, είναι μία οικογενειακή εταιρεία παραγωγής, επεξεργασίας, συσκευασίας και εμπορίας μπαχαρικών, αρωματικών φυτών-βοτάνων και ροφημάτων με έδρα το Βατερό Κοζάνης στην Δυτική Μακεδονία.

Το ξεκίνημα της έγινε το 1976 και είναι μία εταιρεία με Αρχές, όραμα, στόχους, και ελπίδα για το μέλλον.

Προτεραιότητα της εταιρείας είναι τα Ελληνικά Αρωματικά Φυτά, ο πλούτος αυτός της ελληνικής γης που, ειδικά στην Δυτική Μακεδονία με την μοναδική φύση, χλωρίδα και πανίδα, ευδοκιμούν και δίνουν άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Η καλλιέργεια τους γίνεται πολύ κοντά στο φυσικό τους περιβάλλον, με συνέπεια να καλλιεργούνται με ήπιους τρόπους, χωρίς μεγάλες ανάγκες σε νερό, λιπάσματα, φυτοφάρμακα.

Ο στόχος είναι να μεταποιηθούν και να προωθηθούν παίρνοντας την θέση που τους αξίζει στην ελληνική και παγκόσμια αγορά.

Η προσπάθεια αυτή γίνεται σε συνεργασία με Έλληνες αγρότες που, συμμερίζονται τις αρχές της εταιρείας, και σαν κοινό στόχο έχουν την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων, και έχει ως συνοδοιπόρους όλους όσους μοιράζονται την κοινή πεποίθηση πως πρέπει να παράγουμε αγνά, ασφαλή, καινοτόμα προϊόντα.

Για αυτό το σκοπό συνεργαζόμαστε με πλήθος εξωτερικών συνεργατών (πανεπιστήμια, εργαστήρια αναλύσεων, γεωπόνους, χημικούς, οργανισμούς, αγροτικούς συνεταιρισμούς κλπ).

Είναι ενεργό μέλος της ΕΑΦΦΕ, της Ένωσης Αρωματικών Φαρμακευτικών Φυτών Ελλάδος , με κύριο σκοπό να συσπειρώσει όλους όσους ασχολούνται παραγωγικά με τον κλάδο.

Παράλληλα η εταιρεία επενδύει συνεχώς σε ανθρώπινο άλλα και τεχνολογικό δυναμικό, και πιστεύει στην υπεύθυνη και αειφόρο ανάπτυξη χωρίς την υπερεκμετάλλευση του φυσικού περιβάλλοντος.


ΑΝΘΙΜΙΔΗΣ  Agro  P.C
ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ Α.Φ.Φ & ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΥ 16 ΒΕΡΟΙΑ 59131
ΤΗΛ.6946501052
www.anagro.gr
[email protected]

Stand No10

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ

Stand No11

ΜΚΜ ΔΟΜΗΣΗ ΑΕ
ΑΤΤΑΠΟΥΛΓΙΤΗΣ(ΟΡΥΚΤΟ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ)
ΒΙ.ΠΕ ΚΑΣΛΑ 50100 ΚΟΖΑΝΗ
ΤΗΛ.2461023801 FAX2461023611
www.mkmdomisi.gr
[email protected]

Stand No12

Η Μ.Κ.Μ. ΔΟΜΗΣΗ Α.Ε. ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1985 στην πόλη της Κοζάνης ως εταιρία εμπορίας δομικών υλικών. Το έτος 1997 η έδρα της επιχείρησης μεταφέρθηκε στην ΒΙ.ΠΕ. Κοζάνης σε ιδιόκτητο οικόπεδο έκτασης 12.000 τ.μ. και στεγασμένου χώρου 4.500τ.μ.. εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Σκοπός της εταιρείας, είναι η βέλτιστη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις με ένα πελατοκεντρικό μοντέλο λειτουργίας. Για 34 χρόνια, συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στην τοπική αγορά σε ό,τι αφορά την κατασκευή, τη διακόσμηση και την επισκευή κατοικίας εξυπηρετώντας παράλληλα και τους επαγγελματίες του πρωτογενή τομέα, έχοντας στη γκάμα της όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εφόδια. Το κατάστημα λιανικής πώλησης οικοδομικών υλικών, έχει διαμορφωθεί πλέον σε πολυκατάστημα με ποιοτικές λύσεις για επαγγελματίες και ιδιώτες.


ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΠΑΧΤΣΕΣ ΜΟΝ.ΙΚΕ
ΦΡΕΣΚΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΧΥΜΟΙ-DELICATESSEN
ΑΜΜΟΥΔΑΣ & ΚΑΣΟΜΟΥΛΗ ΓΩΝΙΑ ΚΟΖΑΝΗ 50100
THΛ.6937303303
[email protected]

Stand No13

ΠΙΛΙΤΣΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-Agrolavender
ΦΥΤΩΡΙΟ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ & ΛΕΒΑΝΤΑΣ
ΚΙΒΩΤΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 51030
ΤΗΛ.6978768772
www.fitoriolevantas.gr
[email protected]

Stand No14

ΔΗΜΟΣ ΒΟΙΟΥ-ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΙΟΥ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ 5 ΣΙΑΤΙΣΤΑ 50300
ΤΗΛ.2465350100

Stand No15

ΜΑΛΛΙΝΗΣ Δ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ-HERBS& OILS
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ
ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ
ΤΗΛ 6977162795
www.herbsandoils.gr
[email protected]

Stand No16

Η HERBS&OILS είναι μία οικογενειακή και πλήρως καθετοποιημένη επιχείρηση η οποία ασχολείται με την καλλιέργεια αρωματικών φαρμακευτικών φυτών (ΑΦΦ) και την παραγωγή αιθέριων ελαίων.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία παράγει το πολλαπλασιαστικό υλικό στο δικό της φυτώριο ΑΦΦ, καλλιεργεί βιολογικά, μεταποιεί, στη σύγχρονη μονάδα απόσταξης που διαθέτει και εξάγει τα προϊόντα της σε διάφορες χώρες, κυρίως της Β. Ευρώπης.

Επιπλέον, η εταιρία προσφέρει υπηρεσίες φύτευσης και συγκομιδής, απόσταξης και εμπορίας σε έναν μεγάλο αριθμό παραγωγών-συνεργατών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Η πρώτη καλλιέργεια  ξεκίνησε το 2010 και αυτή τη στιγμή καλλιεργούνται περισσότερα από 300 στρέμματα λεβάντας, σιδερίτη, ελίχρυσου, καλέντουλας και θυμαριού.

Το αποστακτήριο της στην Ξηρολίμνη Κοζάνης κατασκευάστηκε το 2014 και είναι πιστοποιημένο με βιολογική, ISO9001:2015 και REACH ενώ η εταιρία είναι μέλος της IFEAT από το 2017.


HOME ORGANICS-KOIΝΣΕΠ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΦΕΛΕΙΑΣ
ΣΙΑΣΤΙΣΤΗΣ 1 50100 ΚΟΖΑΝΗ
ΤΗΛ.
[email protected]

Stand No17

Φ.ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ-ALVAN BLANCH
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 6 ΛΑΡΙΣΑ 40011
ΤΗΛ.2410941269
www.theodossiou-agrolivestock.gr
[email protected]

Stand No18

H Επιχείρηση  ΦΩΤΙΟΣ ΣΠ. ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ -THEODOSSIOU AGRO-LIVESTOCK TECHNOLOGIES -, είναι Διάδοχος της ΣΠΥΡΟΣ Α. ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, που ιδρύθηκε το 1977 με σκοπό την εισαγωγή και διάθεση Σύγχρονου Εξοπλισμού, Τεχνολογίας και Τεχνογνωσίας στις Aγροτικές Eπιχειρήσεις, Κτηνοτροφικές Μονάδες, Επιχειρήσεις Κατεργασίας Γεωργοκτηνοτροφικών Προϊόντων, Υπηρεσίες και Οργανισμούς της Χώρας σχετικούς με την Γεωργία & Κτηνοτροφία.

Δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και στα Βαλκάνια, προμηθεύοντας τους πελάτες της ,εκτός των άλλων, και  με :

– Mηχανηματα Κατεργασίας Αρωματικών & Φαρμακευτικών Φυτών (HERBS).
– Ξηραντήρια Δημητριακών & Ειδικών προϊόντων όπως Αρωματικών & Φαρμακευτικών Φυτών (HERBS), Φαρμακευτικής & Βιομηχανικής Κάνναβης, Βιομάζας ,Κτηνοτροφικών Φυτών, Βαμβακόσπορου,  Ρυζιού, Ηλιόσπορου κλπ Προϊόντων.
– Συστήματα αντιχαλαζικής/αντιπαγετικής προστασίας δενδρωδών/ετήσιων καλλιεργειών
– Συμβουλευτικές υπηρεσίες
– Κτηριακές εγκαταστάσεις(συνεργασία)
– Μελέτες (συνεργασία)

Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους και πλέον εξειδικευμένους Οίκους της Ευρώπης και Αμερικής, αντιπροσωπεύοντας τους στην Ελλάδα και παρέχει επί τόπου Τεχνική υποστήριξη (ON SITE AFTER SALES SERVICE), από έμπειρους τεχνικούς.

Με  περισσότερα από  Σαράντα χρόνια παρουσίας στον χώρο των εξοπλισμών Γεωργίας- Κτηνοτροφίας ,  βρισκόμαστε πάντα   κοντά στον  Επιχειρηματία /Αγρότη/ Κτηνοτρόφο , προσφέροντας του Υψηλής ποιότητος εξοπλισμό και συμβουλευτικές υπηρεσίες , πάντα με την υποστήριξη των συνεργαζομένων- αντιπροσωπευομένων Οίκων του Εξωτερικού.


ΘΕΟΦΙΛΟΣ Μ.ΠΑΥΛΙΔΗΣ «ΧΑΛΚΟΣ»
17Ο ΧΛΗΜ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ –ΕΔΕΣΣΗΣ-ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΕΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ
ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 57003
ΤΗΛ2310512055-2310722290
www.kazania-tsipouro.gr
[email protected]

Stand No19

Ο Θεόφιλος Παυλίδης του Ματθαίου συνεχίζει για τρίτη γενιά την παράδοση στην επεξεργασία του χαλκού και ακολουθεί επάξια ο γιος του Ματθαίος Παυλίδης με νέες ιδέες. Καινοτομούμε και πρωτοπορούμε στον τομέα της απόσταξης με σκοπό την κατασκευή των αποδοτικότερων συστημάτων, αμβυκών απόσταξης τσίπουρου, ΙΝΟΧ αμβυκών απόσταξης αιθέριων ελαίων όπως και ΙΝΟΧ μηχανήματα τυροκομίας και ζαχαροπλαστικής χρήσης. Την εταιρεία διακρίνει : πολύχρονη πείρα & μεράκι, πλήρης ενημέρωση, άμεση εξυπηρέτηση όπως και η υψηλή ποιότητα υλικών σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.


ΣΑΜΑΡΑ ΑΘΗΝΑ –AITHERIA
ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ,ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΝΕΡΑ,ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΣΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΒΕΛΒΕΝΤΟ 50400
ΤΗΛ.2464500499-6942895840
[email protected]

Stand No20

Από το 2015 η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην παραγωγή,επεξεργασία, τυποποίηση και εμπορία αρωματικών,φαρμακευτικών φυτών και των παραγώγων τους.

Οι ιδιόκτητες εκτάσεις μας βρίσκονται στο Βελβεντό της Κοζάνης στις υπώρειες των Πιερρίων μακριά από άλλες συμβατικές καλλιέργειες. Έμειναν συστηματικά ακαλλιέργητες ώστε να είναι απαλλαγμένες από κατάλοιπα άλλων φυτεύσεων και φυτοφαρμάκων. Η καλλιέργεια είναι 100% οργανική και δεν χρησιμοποιούμε καθόλου χημικά φυτοφάρμακα,λιπάσματα ή εντομοκτόνα. Η συλλογή των βοτάνων γίνεται με το χέρι από εξειδικευμένους εργάτες τμηματικά όταν κάθε φυτό είναι έτοιμο. Η ξήρανση γίνεται σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο σε παραδοσιακό, πλήρως ανακαινισμένο κτήριο. Στο ίδιο κτήριο στεγάζεται και το εργαστήριο όπου γίνεται η τυποποίηση και η συσκευασία των φυτών και των παραγώγων τους (αιθέρια έλαια και ανθόνερα). Η απόσταξη γίνεται με κλασματικό τρόπο στο αποστακτήριο της μονής Αγίου Αθανασίου στην Εράτυρα Μακεδονίας.

Τα βότανα που καλλιεργούνται αυτή τη στιγμή είναι μέντα(Mentha Piperita l., family: Lamiaceae), μελισσόχορτο (MelissaOfficinalis l., family: Lamia) και ρίγανη (Origamun Vulgare l., sip.hirtum, family: Lamiaceae/Labiatae) και τριαντάφυλλο(Rosa x damascena, family Rosaceae).


ΒΟΥΤΗΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ  FONTE DI VITA
ΜΗΛΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΗΛ.6972019033
www.fontedivita.gr
[email protected]

Stand No21

Η ποτοποιία Fonte di Vita, είναι μια καινούρια ποτοποιία που ιδρύθηκε στη Μηλιά Κοζάνης, με σκοπό, τη παραγωγή ηδύποτων, χυμών και παγωμένων τσαγιών με φρούτα και πέταλα λουλουδιών εκ τον οποίων το μεγαλύτερο μέρος είναι δικών μας καλλιεργειών.

Η επιχείρηση συστάθηκε με τη βοήθεια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Leader και φέρει όλες τις απαραίτητες υγειονομικές προδιαγραφές σύμφωνα με το πρότυπο σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων ISO 22000.

Στα προϊόντα μας δεν χρησιμοποιούμε καθόλου συντηρητικά ή χημικά πρόσθετα εξασφαλίζοντας έτσι την άριστη ποιότητα και αυθεντικότητα των φρούτων από τα οποία προέρχονται.


ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ.ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΤΕΡΜΑ & ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΗ  ΓΡΕΒΕΝΑ 51100
ΤΗΛ.2462022596
[email protected]

Stand No22

Τα Μανιτάρια των Γρεβενών Καραγιάννης Α.Ε. είναι μια μονάδα παραγωγής μανιταριών Pleurotus που δραστηριοποιείται στα Γρεβενά από το 2014. Κύρια ασχολία της αποτελεί η καλλιέργεια και εμπορία μανιταριών Pleurotus καθώς και η εμπορία άλλων ειδών μανιταριού. Έκτος από το φρέσκο μανιτάρι διαθέτει επίσης προϊόντα τα οποία παρασκευάζονται με πρώτη ύλη το παραγόμενο μανιτάρι «Πλευρωτός».


ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ BIO LIFE SECRETS
BOTANA-ΑΙΘΕΡΑΙΑ ΕΛΑΙΑ-ΑΝΘΟΝΕΡΑ-ΡΟΔΟΝΕΡΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ & ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΦΥΤΑ
ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ
ΤΗΛ.6948001600
www.bio-lifesecrets.com

Stand No23

Η επιχείρησή μας είναι μικρή και οικογενειακή. Μεγαλώνοντας όμως οι καλλιέργειες μας, μεγαλώνουμε και αναπτυσσόμαστε κι εμείς μαζί τους.Το 2012 ξεκινήσαμε την επιχείρησή μας καλλιεργώντας λεβάντα. Γνωρίσαμε και δουλέψαμε τη γη με σεβασμό και αγάπη κι αυτή μας ανταπόδωσε με εξαιρετικής ποιότητας σοδειές. Σήμερα, έχουμε πλέον επεκταθεί και καλλιεργούμε με πιστοποιημένα βιολογικές μεθόδους περίπου 300 στρέμματα, έχοντας εμπλουτίσει τις καλλιέργειές μας με αρωματικά φυτά και βότανα που ταιριάζουν στο κλίμα και στο έδαφος του τόπου μας. Με στόχο ένα τελικό προϊόν στην ποιότητα που επιθυμούμε, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε αναλαμβάνοντας μόνοι μας την επεξεργασία και την τυποποίηση, σύμφωνα με ευρωπαϊκά ποιοτικά πρότυπα. Πλέον όλα τα βήματα, από την προετοιμασία του εδάφους και τη φύτευση μέχρι τη συγκομιδή και τη μεταποίηση, περνούν από τα χέρια μας και γίνονται με την προσωπική μας επίβλεψη.Το 2016 ξεκινήσαμε τις εξαγωγές σε ευρωπαϊκές χώρες βάζοντας το πρώτο λιθαράκι για την υλοποίηση του επόμενου στόχου μας που είναι η ακόμη μεγαλύτερη αναγνώριση των ελληνικών προϊόντων στις αγορές του εξωτερικού και η δημιουργία ενός ισχυρού brand name με βασικό χαρακτηριστικό την σταθερή και υψηλή ποιότητα.


ΣΑΝΙΔΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΕΔΑΦΟΥΣ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ
1Ο ΧΛΜ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΚΙΛΚΙΣ 61300
ΤΗΛ.2343042522 FAX.2343020523
www.sanidas-e.gr
[email protected]

Stand No24

Η εταιρία SANIDAS ιδρύθηκε το 1984 από τον κ. Ευάγγελο Σανίδα στη Γουμένισσα, Ν. Κιλκίς, και σήμερα δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκανικές χώρες.
Αρχικά, σκοπός της ήταν η επισκευή αγροτικών μηχανημάτων όμως σε σύντομο χρονικό διάστημα στράφηκε στην κατασκευή κ εμπορία αγροτικών μηχανημάτων.

Σήμερα διαθέτει τα πιο εξιδεικευμένα και καινοτόμα μηχανήματα. Από την αρχή έως το τέλος των αγροτικών εργασιών διαθέτει σύγχρονα, αποδοτικά και λειτουργικά μηχανήματα που απευθύνονται σε κάθε παραγωγό, κατάλληλα για αμπελουργία-δενδροκομία-αρωματικά φυτά.

Όλα τα εργαλεία έχουν δοκιμαστεί προσεκτικά σε βιολογικά αγροκτήματα με διαφορετικές κουλτούρες και συνθήκες. Τα τελευταία χρόνια όλες οι καινοτομίες της έχουν επιβεβαιωθεί από επίσημους φορείς και οργανισμούς.
Χάρη στο άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει εγγυάται: Υψηλή ποιότητα, Άρτια λειτουργία, Γρήγορη και ξεκούραστη εργασία

Όλα τα μηχανήματα της συνοδεύονται από: CE, I.ΓΕ.Μ.Κ., Εγγύηση καλής λειτουργίας και Πλήρη τεχνική υποστήριξη ανά πάσα στιγμή
Τα περισσότερα μηχανήματα είναι διαθέσιμα στον εκθεσιακό χώρο που βρίσκεται στην έδρα της (1ο χλμ Γουμένισσας-Πολυκάστρου). Αν είστε μακριά… Ο δικτυακός τόπος (sanidas-e.gr) είναι ένα μέσο για να βρείτε όλες τις πληροφορίες και να πάρετε μία πλήρη εικόνα της γκάμας των μηχανημάτων που διαθέτει η εταιρία.


ΠΑΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ-ETHELEO ESSENTIAL OILS
ΦΥΤΩΡΙΟ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΤΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ-ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΙΘ.ΕΛΑΙΩΝ
ΑΝΝΑΡΑΧΗ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ 1 50200
ΤΗΛ.2463020191
www.ethelo.gr
[email protected]

Stand No25

H ETHELEO LTD είναι μια οικογενειακή επιχείρηση αποτελούμενη από έναν γιατρό, 2 φαρμακοποιούς και έναν μηχανικό. Διαχειρίζεται μόνο πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Τα περισσότερα Αρωματικά Φαρμακευτικά Φυτά (ΦΑΦ) προέρχονται από τα δικά μας χωράφια σε δικές μας καλλιεργούμενες εκτάσεις που βρίσκονται στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας (νομός Κοζάνης) , γνωστή για τα μοναδικά χαρακτηριστικά του κλίματος και του εδάφους. Τα χωράφια μας βρίσκονται σε κατάλληλα υψόμετρα στον νομό Κοζάνης, όπου καλλιεργούμε τη δική μας Lavandula angustifolia (Λεβάντα), Melissa officinalis (Μελισσόχορτο), Salvia Officinallis (Φασκόμηλο), Thymus Vulgaris (Θυμάρι), Origanum vulgare (Ρίγανη) και πολλές άλλες καλλιέργειες.

Καθετοποιημένα στην παραγωγή αυτή, εγκαταστήσαμε το 2019 την παραγωγική μας μονάδα, το αποστακτήριο αιθέριων ελαίων , με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους παραγωγής αλλά και ελέγχου του τελικού προϊόντος μας
Eth…Comes from Ethical
Eleo…Comes from (Essential) Oil in Greek

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.Εγκατάσταση καλλιέργειας-Εμπορία Πολλαπλασιαστικού Υλικού
2.Καθαρισμός φυτείας
3.Συγκομιδή φυτικού υλικού
4.Πιστοποιημένη βιολογικά Απόσταξη
5.Διασφάλιση ποιότητας (εγκατεστημένο χημείο εντός της μονάδας)

ΠΑΡΟΝ
2017. Ίδρυση εταιρείας ETHELEO LTD. Εξεύρεση γης για αγορά και ενοικίαση προς καλλιέργεια αρωματικών φαρμακευτικών φυτών.
2018. Αγορά γης προς εγκατάσταση αποστακτηρίου ΦΑΦ. Μελέτη εγκατάστασης αποστακτηρίου σχεδιασμένη στα πρότυπα εγκατεστημένης μονάδας απόσταξης στην Γαλλία.
2019. Εγκατάσταση Βιολογικού Αποστακτηρίου. Λειτουργία χημείου/εργαστηρίου ποιοτικού ελέγχου

ΜΕΛΛΟΝ
Εγκατάσταση φυτωρίου/ Εμπορία πολλαπλασιαστικού υλικού
Έρευνα, ανάπτυξη και διερεύνηση ενεργών φαρμακευτικών συστατικών (APIs) στα αιθέρια έλαια
Παραγωγή φυσικών βιολογικών καλλυντικών σκευασμάτων σε πιστοποιημένο εργαστήριο
Ανάπτυξη νέων προϊόντων και στη βελτίωση των υπαρχόντων, σε συνεργασία με ερευνητικούς φορείς
Συνεχώς αυξανόμενες επενδύσεις σε εγκαταστάσεις καλλιεργειών ΦΑΦ για πλήρη ιχνηλασιμότητα της βιολογικής παραγωγικής διαδικασίας.
Μακροπρόθεσμο πρόγραμμα επενδύσεων με σκοπό την παράδοση προϊόντων υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας


ΚΙΡΠΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-KIRPITSAS INGREDIENTS
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ
ΣΕΡΡΕΣ  62125
ΤΗΛ.232056660
www.kirpitsas.gr
[email protected]

Stand No26

Η εταιρία » Kirpitsas Ingredients» εξειδικεύεται από το 2010 στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας βιολογικών φυτικών ελαίων,

κατατάσσοντάς την ως μία απ’ τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου, Πανελλαδικά.

Η έμπειρη ομάδα μας, σας προσφέρει  μία μεγάλη γκάμα 100% βιολογικών φυτικών ελαίων, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Τα φυτικά μας έλαια παράγονται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης από φυτά και καρπούς βιολογικής καλλιέργειας διατηρώντας έτσι όλα τα θρεπτικά συστατικά των ελαίων.

Συνεργαζόμαστε με τους πιο αξιόπιστους οίκους παραγωγής βιολογικών ελαίων της Ευρώπης, εξασφαλίζοντάς σας εγγυημένη ποιότητα με όλα τα αντίστοιχα έγγραφα.

Ο οργανισμός που πιστοποιεί τα βιολογικά φυτικά έλαιά μας για βρώσιμη χρήση, είναι ο GMCert (GR-BIO 10) και για καλλυντική χρήση η Cosmos.


ΦΥΤΟΣΟΦΙΑ ΙΚΕ
ΒΟΤΑΝΑ ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΒΟΤΑΝΩΝ,ΤΣΑΙ ,ΚΗΡΑΛΟΙΦΕΣ,ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΦΥΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ,ΑΙΘΕΡΑΙΑ ΕΛΑΙΑ
ΑΜΜΟΥΔΙΑ ΣΕΡΡΩΝ 62400
ΤΗΛ. 2325031645-6932209509
[email protected]
www.phytosophia.gr

Stand No27

Η ΦΥΤΟΣΟΦΙΑ δημιουργήθηκε από ανθρώπους με δέσμευση στην προαγωγή της οικολογίας, της υγείας,  της ευημερίας και της υπεύθυνης κατανάλωσης, με σεβασμό στην παράδοση και το περιβάλλον και με φροντίδα για την ανάδειξη και προστασία της βιοποικιλότητας. Βλέπουμε τη ζωή μας σαν μέρος ενός συνόλου και αναπόσπαστο κομμάτι της φύσης.

Ο τρόπος σκέψης μας, καθόρισε την ιδεολογική βάση πάνω στην οποία αναπτύξαμε την εταιρεία. Άλλωστε η δουλειά μας είναι προέκταση της ζωής μας.  Γι’ αυτό παράγουμε φυσικά προϊόντα με σεβασμό στον εαυτό μας, στον άνθρωπο και στη φύση.

Μοιραζόμαστε το πάθος  για την ποιότητα και την αγάπη μας για τα βότανα, φροντίζουμε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας και έτσι έχουμε μια σαφή και συνολική εικόνα της ποιότητας κάθε προϊόντος μας.

Σε συνεργασία με επιλεγμένους παραγωγούς αρωματικών φυτών από την Βόρεια Ελλάδα παράγουμε βιολογικά πιστοποιημένα μείγματα βοτάνων για ροφήματα και καρυκεύματα.

Επίσης με επιλεγμένες πρώτες ύλες από βότανα παράγουμε κηραλοιφές, σαπούνια, αιθέρια έλαια, άλατα και λάδια προσωπικής φροντίδας, αντικείμενα ευεξίας.


ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΒΟΙΟΥ
ΑΙΘ.ΕΛΑΙΑ-ΑΝΘΟΝΕΡΑ
ΜΙΝΩΤΗ 19 ΚΟΖΑΝΗ
ΤΗΛ.2461039746
www.kozaniroses.gr
[email protected]

Stand No28

ΒΗΤΤΑ ΕΥΘΥΜΙΑ –ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΟΙΚΟΤΕΧΝΗΣ
ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΡΟΔΙ ΦΡΕΣΚΟΣ & ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΣ+ΓΟΥΛΕΣ ΣΕΡΒΙΩΝ 50500
ΤΗΛ.6973800497
[email protected]

Stand No30

Το «ΚΤΗΜΑ ΒΗΤΤΑ» είναι μια οικοτεχνική μονάδα και βρίσκεται στο χωριό Γούλες στην Κοζάνη. Σ’ αυτό καλλιεργούμε 22 στρέμματα ροδιάς από το 2011. Οι ποικιλίες είναι η γλυκόξινη Wonderful και η γλυκιά ελληνική Ερμιόνης.

Το προϊόν – ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΡΟΔΙ

Τηρώντας αυστηρά τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ, χυμοποιούμε τα ρόδια μας με φυσική μέθοδο. Το τελικό προϊόν ονομάζεται ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΡΟΔΙ αφού δεν έχει καμία προσθήκη  συντηρητικών, ζάχαρης ή νερού. Έτσι η οικογένεια μας διασφαλίζει την καλύτερη  ποιότητα  χυμού.


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΓΕΩΠΟΛΙΣ
4Ο ΧΛΜ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΤΡΙΚΑΛΩΝ 41500

Stand No31

Το εργαστήριο των Αρωματικών και Φαρμακευτικών φυτών έχει έδρα την ΓΑΙΟΠΟΛΗ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα και ασχολείται από το 1996 μέχρι σήμερα με τη διερεύνηση των φυτών της ελληνικής χλωρίδας .Επικεφαλής και επιστημονική υπεύθυνη την Δρ.Ελένη Βογιατζή-Καμβούκου,Γεωπόνος (PhD)Διδάκτορας, Καθηγήτρια Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών , στελεχωμένο με έμπειρο επιστημονικό προσωπικό.

Το εργαστήριο διαθέτει : 1)βοτανικό κήπο με καλλιέργειες δενδρολίβανου, αχιλλέας, εστραγκόν, βαλσαμόχορτου, λεβάντας, χαμομηλιού, ρίγανης, μαντζουράνας, βασιλικού, κύμινου, κορίανδρου, μελλισόχορτου, μέντας, σάλβιας, μάραθου, γλυκάνισου, κύμινου και τριανταφυλλιάς της δαμασκηνής κ.ά. 2)τρία αποστακτικά συγκροτήματα συνολικά 18 θέσεων τύπου Clevenger για παραγωγή αιθερίων ελαίων,3)ένα αποστακτικό συγκρότημα χωρητικότητας 10 Lit για παραλαβή αιθερίων ελαίων με τη μέθοδο απόσταξης με υδρατμούς,4)αέριο χρωματογράφο τύπου Agilent συνδεδεμένου με φασματογράφο μάζας.5)μηχανή συσκευασίας δρόγης σε κενό αέρος. Από το 2017 έχει ασχοληθεί με την καλλιέργεια κλωστικής κάνναβης με στόχο τη βελτιστοποίηση συστημάτων καλλιέργειας για παραγωγή προϊόντων υψηλής προστιθεμένης αξίας με την αξιοποίηση της συνολικής βιομάζας.

Παράλληλα τρέχει τον τρίτο κύκλο προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με θέμα <<Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών>>


AVON COSMETICS Ε.Π.Ε
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 135 ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 15344
ΤΗΛ.2106605799
[email protected]

Stand No34

Η Avon στηρίζει τις γυναίκες για περισσότερα από 130 χρόνια, παρέχοντας καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς υψηλής ποιότητας, που πωλούνται κυρίως σε γυναίκες, από γυναίκες. Εκατομμύρια ανεξάρτητα Μέλη σε όλο τον κόσμο προωθούν εμβληματικές σειρές της Avon, όπως η Avon Color και η ANEW, μέσω των κοινωνικών δικτύων τους, δημιουργώντας τις δικές τους επιχειρήσεις στο χώρο της ομορφιάς.

Η Avon υποστηρίζει την ενδυνάμωση, την επιχειρηματικότητα και την ευημερία των γυναικών και έχει δωρίσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε εκστρατείες που τις αφορούν μέσω δράσεων της Avon και του Avon Foundation.

Ακολουθώντας το όραμά της να είναι «Η Εταιρία για τις Γυναίκες», η Avon κατανοεί και ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες για καλλυντικά προϊόντα, άριστη εξυπηρέτηση και προσωπική ολοκλήρωση των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Όραμα της Avon στα 130 χρόνια ύπαρξης της εταιρίας, είναι να παρέχει στη γυναίκα την ευκαιρία κέρδους, στηρίζοντας την ευζωία και την ευτυχία της.

Η ιδιαιτερότητα της AVON έγκειται στην έννοια της ανάπτυξης του δικτύου της, δηλαδή στον πρωτοποριακό τρόπο διάθεσης των προϊόντων της στο χώρο της κάθε γυναίκας, τη στιγμή που εκείνη τα χρειάζεται. Σήμερα, εκατομμύρια γυναίκες σε περισσότερες από 100 χώρες συνθέτουν το «Δίκτυο Μελών AVON», οι οποίες μέσα από συνεχή εκπαίδευση διαθέτουν τα εξαίρετης ποιότητας προϊόντα, ικανοποιώντας τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Τα Μέλη μας αποτελούν την ψυχή της Εταιρίας, διατηρώντας τη στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την προσωπική σχέση που δημιουργούν με τους πελάτες τους.

Μάθετε περισσότερα στο avoncosmetics http://avoncosmetics.gr/


ΚΥΡΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΡΟΙΟΝΤΑ-ΓΡΕΒΕΝΩΝ
28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 4 51100 ΓΡΕΒΕΝΑ
ΤΗΛ.2462080007
[email protected]

Stand No35

Στην πόλη των Γρεβενών, στην πόλη των Μανιταριών, δημιουργήσαμε τις βάσεις για να παράγουμε μοναδικές γεύσεις ζυμαρικών και προϊόντων με άγρια μανιτάρια υψηλής διατροφικής αξίας με φρέσκα και αγνά υλικά.

Το εργαστήριο παραγωγής – επεξεργασίας ζυμαρικών, άγριων μανιταριών και παραδοσιακών προϊόντων είναι το αποτέλεσμα της αγάπης του Φώτη και της Γιούλας για την συλλογή – επεξεργασία άγριων μανιταριών, τις αυθεντικές γεύσεις βγαλμένες από τα δάση και τα χωριά της Πίνδου και τα αγνά υλικά για την δημιουργία ξεχωριστών γεύσεων.

Στο κατάστημα μας και στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά και σε πάρα πολλά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα θα βρείτε τα προϊόντα μας με βάση τα άγρια μανιτάρια, τα αφυδατωμένα λαχανικά, 100% σιμιγδάλι και άλευρα από τα Γρεβενά, φρέσκα αυγά και φρέσκο γάλα.

Τα Μανιταροπροϊόντα Γρεβενών παράγονται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, μοναδική συσκευασία και πωλούνται στην καλύτερη δυνατή τιμή!

Επίσης, το εργαστήριο μας είναι ανοιχτό στο κοινό για να δείτε από κοντά πως παράγονται τα προϊόντα μας… Τα μυστικά μας τα μοιραζόμαστε!!!