kozan.gr: Ο Περιφερειάρχης, στη σημερινή εκδήλωση για την παρουσίαση του Περιφερειακού Σχεδίου Δράσης του Διαπεριφερειακού Έργου EPICAH: “Στόχος της νέας Περιφερειακής Αρχής είναι για όλα αυτά τα ευρωπαϊκά προγράμματα, που μέχρι σήμερα θεωρώ ότι λειτουργούσαν λίγο ασύνδετα, να ενοποιηθούν και θ’ αποτελέσουν το αντικείμενο ενός ειδικού Γραφείου στο Γραφείο του Περιφερειάρχη”(Φωτογραφίες & Βίντεο)

25 Νοεμβρίου 2019
12:17

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, λίγο μετά τις 09.00 π.μ., στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας (Περιοχή ΖΕΠ), στην Κοζάνη, το Τελικό  Διαπεριφερειακό ΦόρουμΒ για την παρουσίαση του Περιφερειακού Σχεδίου Δράσης του Διαπεριφερειακού Έργου EPICAH: «Αποτελεσματικότητα των εργαλείων πολιτικής για τη διασυνοριακή προαγωγή της κληρονομιάς»,  που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα INTERREG EUROPE. Στην ομιλία του, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Γ. Κασαπίδης, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως: “Στόχος της νέας Περιφερειακής Αρχής είναι για όλα αυτά τα ευρωπαϊκά προγράμματα, που μέχρι σήμερα θεωρώ ότι λειτουργούσαν λίγο ασύνδετα, να ενοποιηθούν και θ’ αποτελέσουν το αντικείμενο ενός ειδικού Γραφείου στο Γραφείο του Περιφερειάρχη, ώστε όλα τα συμπεράσματα που έχουν προκύψει όλα αυτά τα χρόνια, να ενσωματωθούν και στον Στρατηγικό Σχεδιασμό, αλλά και συνολικά για την Περιφέρειά μας για την ερχόμενη περίοδο (απολιγνιτοποίησης) ”



2 σχόλια

  • Ανακαλύπτουμε την πυρίτιδα! Πραγματα που πρεπε βα γίνουν απο χρόνια. Προγράμματα που δεν αφησαν καμια αξία στην περιοχή για να κάνουν ταξιδάκια οι υπάλληλοι και κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι εμπειρογνώμονες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.